Η εταιρεία με την επωνυμία TRIMMER ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΙΔΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΦAΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ με διακριτικό τίτλο TRIMMER A.E. (Πάροδος Χλόης 69, Μεταμόρφωση, Τ.Κ: 144 52, τηλ: 211-1044400) σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα bbclub.gr.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του bodybuildingclub.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λ.π. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της.

Η εταιρεία και το bbclub.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το bodybuilding club με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

To bbclub.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Secure Socket Layer, με κρυπτογράφηση 128-bit. Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ πελάτη και server είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορούν να υποκλαπούν. Για να ολοκληρώσετε την αγοράς σας, μέσω πιστωτικής κάρτας θα μεταφερθείτε στο secure site του Proxy Pay της Τράπεζας EUROBANK και θα πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, όπου θα παραμείνουν εκεί για λόγους ασφαλείας.

Όσον αφορά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται από τo bbclub.gr, η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά την στιγμή της παραγγελίας. Αυξομείωση αυτής της τιμής σε ύστερο χρόνο επ'ουδενί δεν επηρεάζει την τιμή του προϊόντος η της υπηρεσίας με την οποία θα χρεωθεί ο πελάτης. Η πιστωτική κάρτα των πελατών δεν χρεώνεται μέχρις ότου η παραγγελία εισαχθεί στην τυπική διαδικασία αποστολής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το bbclub.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όταν η παραγγελία σας αφορά όργανα γυμναστικής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για την ώρα παράδοσης (εντός Νομού Αττικής) ή για την μεταφορική Εταιρεία της αρεσκείας σας (εκτός Νομού Αττικής) με την οποία θα εκτελεστεί η παραγγελία.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: (ισχύει μόνο για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα)

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας μέσω e-mail στο aftersales@bbclub.gr.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία σας μπορείτε εντός 24 ωρών από την εντολή σας να επικοινωνήσετε στο 211 1044400 ή να στείλετε ένα email στο aftersales@bbclub.gr.


ΔΙΑΦΟΡΑ:

Διαθεσιμότητα

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του bbclub.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας και σε ποια προϊόντα αναμένουμε παραλαβή από τους προμηθευτές μας.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση