Η εταιρεία TRIMMER A.E. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1991, χρονιά που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα με την επωνυμία "BODYBUILDING CLUB" στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου. Εκείνα τα χρόνια τα γυμναστήρια ήταν ελάχιστα και η σχέση των Ελλήνων με την άσκηση και τη διατροφή ήταν σε "βρεφικό" στάδιο. Λέξεις όπως "fitness", "bodybuilding", ή ακόμη και "συμπληρώματα διατροφής" αφορούσαν ελάχιστους, "μυημένους" σε αυτό το τρόπο ζωής, οι οποίοι μάλιστα ήταν και κατακρητέοι για τους περισσότερους από εμας. Ακόμη χειρότερη ήταν η κατάσταση στα όργανα γυμναστικής με αναφορά μόνο σε ποδήλατα με αλυσίδα - που τις περισσότερες φορές λόγω μη ύπαρξης μαγνητικών ποδηλάτων ήταν πολύ δύσκολο να γυμναστεί κάποιος - ή σε διαδρόμους που η μετάδοση κίνησης γινόταν με ράουλα και μπορούσε κανείς να κάνει -υποθετικά- πολλές ακόμα ασκήσεις.....φυσικά μόνο υποθετικά και οχι στην πράξη.

Σήμερα, τα πάντα είναι διαφορετικά. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με κάποιο άθλημα και την διατροφή είναι-ευτυχώς- πολλοί περισσότεροι και το τοπίο έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Η σημασία της γυμναστικής, της σωστής διατροφής και γενικά της υιοθέτησης ενός διαφορετικού, γενικά πιο υγιεινού τρόπου ζωής από αυτόν που ακολουθούσαν οι προηγούμενες γενιές, έχει περάσει πια από το στάδιο της μόδας σε αυτό της επιτακτικής ανάγκης για την πρόληψη και αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων στο μέλλον. Τώρα πια, αυτός ο τρόπος ζωής έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τις επόμενες γενιές που έρχονται και επίσημοι φορείς -κρατικοί και μη- τονίζουν όλο και περισσότερο την αναγκαιότητα της γυμναστικής στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.

Η βιομηχανία κατασκευής οργάνων γυμναστικής για επαγγελματική αλλά και για οικιακή χρήση γνωρίζει εξέλιξη και -ευτυχώς- οι διάδρομοι τώρα πια είναι μόνο διάδρομοι και όχι πολυόργανα γυμναστικής.

Εμείς στα BODYBUILDING CLUB είμαστε περήφανοι, γιατί πιστεύουμε πως έχουμε συμβάλλει με τον τρόπο μας σε αυτή την εξέλιξη, μένοντας από την πρώτη στιγμή πιστοί στις αρχές που είχαμε όταν πρωτοξεκινήσαμε: την διάθεση των πιο ειδικών και ποιοτικών προϊόντων, των πιο αξιόπιστων οργάνων γυμναστικής, μέσα από τη διαρκή παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο της άσκησης και της διατροφής, με σκοπό να σας παρέχουμε πάντοτε την καλύτερη και την πληρέστερη ενημέρωση.

Τα καταστήματα BODYBUILDING CLUB έχουν πια καταξιωθεί στο χώρο και το όνομα BODYBUILDING CLUB είναι συνώνυμο οχι μόνο με την ποιότητα, την ενημέρωση και την εξειδίκευση στο χώρο της άθλησης, της διατροφής και του εξοπλισμού οργάνων γυμναστικής αλλά και στην τεράστια ποικιλία αντιπροσωπεύοντας εταιρίες Παγκοσμίου Φήμης και Αξιοπιστίας σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ χαμηλές τιμές,παρέχοντας Εγγυημένο Service και Τεχνική Υποστήριξη απο ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,με συνεχή επάρκεια ανταλλακτικών.

Έχοντας αυτή τη στιγμή 32 καταστήματα σε Ελλάδα:

Αθήνα (Ομόνοια), Αγία Παρασκευή,Άγιος Στέφανος,Γλυφάδα, Δάφνη,Καλλιθέα,Ιλιον,Μαρούσι,Μεταμόρφωση,Νίκαια,Παγκράτι,Πειραιά,Περιστέρι,Χαλάνδρι,Χαλκίδα,Θεσσαλονίκη (Ερμού,Νεάπολη,Καλαμαριά), Λαμία,Λάρισα,Bόλο,Καρδίτσα , Καλαμάτα,Κόρινθος, Πάτρα,Ηράκλειο,Ρέθυμνο, Χανιά,Μυτιλήνη,Σερρες,Νέα Φιλαδέλφεια,Αιγάλεω

και 5 καταστήματα στην Κύπρο:

Λευκωσία,Λεμεσός ,Λάρνακα,Πάφος,Παραλίμνι

και συνεχίζοντας δυναμικά την επέκτασή μαςκαλύπτοντας και την υπόλοιπη χώρα, φιλοδοξούμε να εξυπηρετούμε ένα μεγάλο αριθμό πελατών "εκπαιδεύοντας" και δημιουργώντας ταυτόχρονα συνειδητοποιημένους πελάτες που γνωρίζουν τι αγοράζουν ,παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από συνεργάτες μας - γνώστες του αντικειμένου - που είναι πρόθυμοι οχι μόνο να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας αλλά να μεταδώσουν αυτές τις γνώσεις !!

Με γνώμονα τη καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση ακόμα και της πιο απομακρυσμένης περιοχής αλλά και του εξοικειωμένου με την τεχνολογία καταναλωτή, σας δίνουμε και τη δυνατότητα on-line αγορών, δημιουργώντας μέσα στην ήδη γνωστή ιστοσελίδα μας, το ηλεκτρονικό κατάστημα απ' όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας με ταχύτητα και πάνω απ' όλα με ασφάλεια.

Αν λοιπόν αθλείστε ή σκοπεύετε στο άμεσο μάλλον να γυμναστείτε, ή απλά ενδιαφέρεστε για την υγεία σας και την εμφάνισή σας, ελάτε στους ειδικούς, ελάτε στα καταστήματα BODYBUILDING CLUB

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση