Product Categories Product Categories

News

Found 11 Products

100% ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE

09/08/2019
by Admin Admin

100% ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE

Από το 1991 έχουμε διαθέσει στην αγορά χιλιάδες Μηχανήματα Γυμναστικής.

Όμως, δεν έχει νόημα να διαθέτεις Μηχανήματα και να μην παρέχεις υποστήριξη και service….

Στα BODYBUILDING CLUB δεν λέμε ότι έχουμε απλά service… διαθέτουμε 100% ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE:

_ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

_ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

_ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

_ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

_ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ

_ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε αναπτύξει τόσο μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, που δεν διστάζουν να σηκώσουν το τηλέφωνο και να μας καλέσουν για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Αναλαμβάνουμε επίσης:

_ SERVICE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ (οποιασδήποτε εταιρείας)

(Διάδρομοι – Ποδήλατα -Ελλειπτικά – Stepper – Πλατφόρμες Δονήσεων – Μηχανήματα Δύναμης κ.λ.π.)

_ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ - PERSONAL STUDIOS – ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

_ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ SERVICE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

6 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ – SERVICE – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ :

  • ΑΘΗΝΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΛΑΡΙΣΑ
  • ΠΑΤΡΑ
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ - THΛ ΚΕΝΤΡΟ: 211 10 44 400 (40 ΓΡΑΜΜΕΣ)

ΚΥΠΡΟΣ - THΛ ΚΕΝΤΡΟ: 22 422 301 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)

Οι Τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας !!


ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

15/02/2018
by Admin Admin


ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
24.2.2018 _ ΩΡΑ 17:00
BODYBUILDING CLUB ΛΑΜΙΑΣ
ΟΘΩΝΟΣ 1 (Πλατεία Λαού)

Σκοπός του σεμιναρίου: να δoθεί άπλετο φως σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την διατροφή και την προπόνηση ώστε να μάθουμε να τρεφόμαστε και να γυμναζόμαστε σωστά ώστε να έχουμε αποτελέσματα και φυσικά υγεία !!
ΛΙΠΟΓΕΝΕΣΗ - ΛΙΠΟΛΥΣΗ
Το σεμινάριο θα δώσει σημαντικές πληροφορίες και θα περιγράψει με λεπτομέρειες το σύστημα που ελέγχει το βάρος του σώματος, δηλαδή τη λειτουργία παρασκευής λίπους στο σώμα και τη λειτουργία καύσης αυτού του λίπους.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Θα αναλυθεί ο τρόπος δημιουργίας ενός διαιτολογίου με την μέθοδο της θετικής διατροφής, ώστε αυτό το διαιτολόγιο να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αλλά συγχρόνως δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να επιταχύνει την φυσική διαδικασία λιπόλυσης.
ΛΙΠΟΣ
Τι συμβαίνει με το λίπος σε άτομα που γυμνάζονται και τι στα άτομα που
δεν γυμνάζονται;
ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ
Ποιοί είναι οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει οπωσδήποτε
κάποιος ή κάποια ώστε να ενεργοποιηθεί η λιπόλυση;
ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ
Πως ακριβώς λειτουργεί ο μεταβολισμός μας, τι συμβαίνει όταν αυτός είναι
αργός ή γρήγορος;
ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
Ποιές είναι οι πιο δυναμικές τροφές που δρουν λιποδιαλυτικά?
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΣΗ ή ΟΓΚΟ
Τι διατροφή θα πρέπει να ακολουθούμε όταν ο στόχος είναι η αύξηση του
μυϊκού όγκου και πως αυτή διαφοροποιείται κατά την περίοδο γράμμωσης;
ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Πως θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα της μυϊκής στασιμότητας και τι αλλαγές
μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο διατροφής και προπόνησης;
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Ποιά είναι η καλύτερη προπονητική μέθοδος για την επίτευξη της μυϊκής
ανάπτυξης;
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Πόση ώρα θα πρέπει να γυμναζόμαστε και με πόσα σετ και επαναλήψεις;
ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
Πως μπορούμε να ανεβάσουμε ένα αδύναμο σωματικό τμήμα;
Πως μπορούμε να γυμνάσουμε περισσότερο μια μυική μάζα που υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες ;;

Αυτά είναι μόνο η πρόγευση του επιμορφωτικού σεμιναρίου, που θα
διεξαχθεί με την μορφή των ερωταπαντήσεων, όπου όσες και όσοι παρευρίσκονται,θα μπορούν να κάνουν την ερώτησή τους για το
θέμα που τους απασχολεί.
ΚΑΙ η απάντηση ΚΑΙ λύση θα δοθεί άμεσα !!

Μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε σε θέματα διατροφής και προπόνησης, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή κ.Παναγιώτη Σιώτη και τον Ειδικό Διατροφολόγο των BODYBUILDING CLUB και του ιστορικού περιοδικού MUSCLEMAG, κ.Δημήτρη Νικολάου

Κάνε κι εσύ την ερώτησή σου, μάθε τις βασικές αρχές προπόνησης και διατροφής, "ανέβασε" τις γνώσεις σου σε θέματα που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα που θα έχεις στο σώμα σου.

Καμμία ερώτηση δεν είναι περιττή, κάθε ερώτηση θα απαντηθεί από τους πλέον ειδικούς !!
Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ (!!) και είναι προσφορά του Γυμναστηρίου LIFE/ΛΑΜΙΑΣ και των καταστημάτων BODYBUILDING CLUB, της αλυσίδας που εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια (!!) είναι στο πλευρό κάθε άνθρώπου που θέλει να βελτιώσει την υγεία του,να ζήσει περισσότερα χρόνια και να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γυμνασμένος !!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!

RED HEAT

13/02/2018
by Admin Admin


Εαν έχετε επιπλέον βάρος και θέλετε να το χάσετε το συντομότερο δυνατό, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το πιο αποτελεσματικό λιποτροπικό συμπλήρωμα της αγοράς, που δρα ομαλά και με ασφάλεια, χωρίς να προκαλεί αίσθημα ανησυχίας και υπερέντασης.

"Κανένα προιόν δεν κάνει θαύματα ούτε θα κάνει τον παχύσαρκο γραμμωμένο.......πρέπει να συνδυαστεί διατροφή και προπόνηση......είναι αδύνατον να χάσεις λίπος αν δεν εφαρμόζεις υποθερμιδική διατροφή και φυσικά αν εν κάψεις θερμίδες με προπόνηση........οχι δεν συμφωνώ ούτε με ακραίες διατροφές ούτε με ακραίες προπονήσεις.......όμως αυτό που έχω διαπιστώσει με το RED HEAT , είναι οτι αν συνδυαστεί με ανάλογη διατροφή και προπόνηση .....τότε κάνει θαύματα......σίγουρα το συνιστώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσες και όσους γυμνάζω......" __δήλωσε ο ΜΑΝΩΛΗΣ "Train with Brain" ΣΠΥΡΟΥ, ο ένας και μοναδικός ΜΑΣΙΣΤΑΣ της τηλεόρασης !!

"Αν οποιοδήποτε προιόν δεν έχει αποτελέσματα και δεν "δουλεύει'" πραγματικά, όσο και αν το διαφημίσεις - τότε θα σβήσει απο μόνο του....όμως το RED HEAT "δουλεύει"...και το φυσικά το χρησιμοποιώ και ΕΓΩ !!" __ συμπλήρωσε.

To RED HEAT χρησιμοποιείται απο άνδρες και γυναίκες που θέλουν να μειώσουν το ποσοστό λίπους στο σώμα τους,με ΦΥΣΙΚΟ τρόπο !!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΑΧΝΗΣ

27/10/2017
by Admin Admin

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΑΧΝΗΣ - Ο ’’ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ’’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ

O Βασίλης Βραχνής είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές της νέας γενιάς του Ελληνικού bodybuilding και είναι ένας άνθρωπος πειθαρχημένος, συνετός και ήρεμος, καθώς στην κυριολεξία δαπανά όλες του τις δυνάμεις στην μάχη που δίνει με τα σίδερα, μέσα στο γυμναστήριο
Είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας όχι μόνο για τις ’’ γιγαντιαίες ’’ διαστάσεις του αλλά και για τις εκπληκτικές του επιδόσεις στην προπόνηση, καθώς τα κιλά που σηκώνει είναι απίστευτα!
Ξεκίνησε την προπόνηση από πολύ μικρή ηλικία και εξέπληξε τους πάντες όταν κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Juniors bodybuilding, στο NAC Mr Universe, το 2015 στο Αμβούργο
Με την βοήθεια του χορηγού του, της αλυσίδας καταστημάτων BODYBUILDING CLUB προετοιμάζεται εντατικά για τους μεγάλους διαγωνισμούς της NAC τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό

Αναμφισβήτητα το μέλλον του ανήκει...


Διαγωνισμός NAC 2017 & Πανελλήνιο Κύπελλο Χειροπάλης 2017

17/10/2017
by Admin Admin
Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί με την μορφή συνδιοργάνωσης το Πανελλήνιο Κύπελλο της Nac Hellas που αποτελεί προκριματικό διαγωνισμό για το Nac Mr Universe και το Πανελλήνιο Κύπελλο Χειροπάλης από την Ελληνική Ομοσπονδία χειροπάλης(ΕΟΧΕΙ)

Οι αγώνες της χειροπάλης θα ξεκινήσουν στις 15:00 μ.μ και ο διαγωνσιμός σωματικής διάπλασης στις 18:00 το απόγευμα

Η Xelexpo βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας και διαθέτει άφθονο χώρο δωρεάν στάθμευσης

ΟΛΓΑ ΝΤΟΛΤΑ

25/04/2017
by Admin Admin

H Όλγα Ντόλτα '' γράφει '' την δική της, πολύ επιτυχημένη ιστορία στον χώρο του fitness και του personal training.

Eίναι όμορφη, μυώδης, υπερβολικά sexy και αποτελεί το πιο λαμπρό παράδειγμα στο ότι η προπόνηση με βάρη και η θηλυκότητα είναι δύο πράγματα άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.


Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό απο την κολύμβηση, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρo, αλλά πάντοτε θαύμαζε τα γυμνασμένα και θηλυκά σώματα των αθλητριών του fitness.


Αυτός ο θαυμασμός αποτέλεσε το κίνητρό της για να ξεκινήσει να γυμνάζεται με βάρη ώστε να φέρει και η ίδια το σώμα της στο επίπεδο που επιθυμούσε.


Το σώμα της ανταποκρίθηκε στην προπόνηση με βάρη πιο γρήγορα απ’ότι περίμενε ακόμα και η ίδια, γι’αυτό και έθεσε σαν στόχο να διαγωνιστεί στις κατηγορίες Shape, που συνδυάζουν τους μυς με τις θηλυκές γραμμές.


Η Όλγα έκανε κάτι περισσότερο απο αισθητή την παρουσία της στους διαγωνισμούς fitness, καθώς κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία Shape, στον πρώτο της μόλις διαγωνισμό στο NAC Mr & Ms Hellas !!


Στην συνέχεια ακολούθησε κι άλλη μία κατάκτηση της 1ης θέσης πάλι στην ΝAC Hellas, ενώ κατέκτησε και την 2η θέση στο Παγκόσμιο της Wabba, που διεξήχθη στην Φινλανδία !!


Όλες αυτές οι διοργανώσεις ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και οι διακρίσεις της Όλγας είναι αναμφισβήτητα ιδιαίτερα σημαντικές.


Η αγάπη της για τον αθλητισμό, της δημιούργησε την ανάγκη να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που αγαπά και αποτελεί για εκείνη τρόπο ζωής.


Σ’αυτό το πλαίσιο, αποφοίτησε απο το ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με πτυχίο στην Αθλητική Διοίκηση και Μarketing, ενώ είναι και Πτυχιούχος Personal Trainer και μιλάει άπταιστα 4 γλώσσες !!


Σε ατομικό επίπεδο, στοχεύει στην κατάκτηση του ΝAC Ms Universe στην κατηγορία Shape, ενώ ως Personal Trainer, να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία και τις παθήσεις που σχετίζονται με τον μεταβολισμό, αποκτώντας παράλληλα ένα πιο όμορφο και αθλητικό σώμα.


Πιστεύει ότι στο μέλλον όλο και περισσότερες γυναίκες θα ασχοληθούν με το fitness όχι μόνο για λόγους εμφάνισης αλλά κυρίως για λόγους ευεξίας και υγείας.


Η διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα της Όλγας και πιστεύει ότι ''είμαστε ότι τρώμε''.


Προτιμά τα μικρά και συχνά γεύματα με υγιεινές, '' καθαρές '' τροφές, αποφεύγει τα λιπαρά, τα τηγανιτά, το αλκοόλ και την ζάχαρη.


Πιστεύει στην αξία των διατροφικών συμπληρωμάτων τα οποία προσθέτει καθημερινά στην διατροφή της ώστε να της προσδώσουν μεγαλύτερη ποικιλία σε θρεπτικά συστατικά.


Εκτός απο την προπόνηση με βάρη, κάνει καθημερινά '' fasted cardio '' , νωρίς το πρωΐ, για 35’-45’, ώστε να ενισχύει την καρδιοαγγειακή της υγεία και παράλληλα να κρατάει το ποσοστό λίπους της σε πολύ χαμηλά επίπεδα όλο τον χρόνο


Στόχος της είναι μέσα απο τα BODYBUILDING CLUB, την Cybernetics και την Nac Hellas , να γνωρίσει την δουλειά της περισσότερος κόσμος και κυρίως οι γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα καλύτερο, ομορφότερο, δυνατότερο, υγιέστερο και λειτουργικότερο σώμα.

ΑΝΝΑ ΚΟΥΜΗ

31/01/2017
by Admin Admin

Η Άννα Κουμή ασχολείται με τον αθλητισμό και το fitness απο πολύ μικρή ηλικία και τα τελευταία χρόνια με το αγωνιστικό κομμάτι του fitness με αξιοσημείωτες επιτυχίες, καθώς έχει στεφθεί Πανελληνιονίκης της κατηγορίας Βikini και έχει κατακτήσει την 3η θέση στην ίδια κατηγορία στο Ms Olympia Amateur !!


H Aννα λατρεύει τον αθλητισμό και την προπόνηση με βάρη την οποία συστήνει ανεπιφύλακτα σε κάθε γυναίκα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκγύμνασης των γυναικών που προπονεί η ίδια, ως μία πολύ επιτυχημένη Personal Trainer.

Η ίδια,προτρέπει όλες τις γυναίκες να γυμνάζονται με βάρη και θεωρεί την προπόνηση αυτού του είδους ως απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργηθεί ένα όμορφο, λειτουργικό, σφριγηλό και απόλυτα θηλυκό σώμα !!

Με την μοναδική της εμφάνιση, το στυλ και την προσωπικότητά της ολοκληρώνει ένα ’’πλήρες πακέτο’’ που κάθε γυνάικα θέλει να αποκτήσει.

Για οποιαδήποτε ερώτηση για θέματα διατροφής και προπόνησης μπορείτε να στείλετε email στο info@bbclub.gr, η οποία θα απαντηθεί το συντομότερο δυνατό απο την super αθλήτρια,Άννα Κουμή.

Ως μέλος των BODYBUILDING CLUB Athelets, η Άννα Κουμή στοχεύει σε ακόμα υψηλότερες διακρίσεις στο μέλλον αλλά έχει και ένα όραμα: να κάνει ευρύτερα γνωστό το fitness στην Ελλάδα και να δώσει κίνητρο σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με την γυμναστική, προσέχοντας το σώμα, την φυσική κατάσταση και την υγεία τους.

Τα BODYBUILDING CLUB θα αποτελέσουν ισχυρό σύμμαχο, στηρίζοντας την μεγάλη αυτή προσπάθεια της Άννας.ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΖΙΤΖΑΣ

23/01/2017
by Admin Admin

Stamatis Tzitzas started training at a very young age and, from his teenage years he managed to build a balanced and strong physique.

His overall good looks quickly drew the attention of well-known fashion houses and model agencies, and he began to engage in modeling very early.

Hundreds of photographs in magazines, television and advertisements followed since then but, despite his hard working and continuous traveling (he owns one of the most successful Real Estate Agent company), he never stopped training and watching his diet.

In his first contest, he amazed the crowds with his great physique and on-stage appearance, taking the first place in the NAC Grand Prix Mr Physique in November 2014.

In his next contest that took place in May 2015, at the same NAC category , he managed to take once more the 1st place and won automatically the qualification for the upcoming Mr Universe, held each November at the historic headquarters of NAC International, Hamburg, Germany.

Once again, Stamatis Tzitzas excelled, taking the 3rd place in the NAC Mr Universe 2016, among contestants who participated in this top fitness and bodybuilding contest from more than 52 countries !!

A new, brilliant journey begins for Stamatis Tzitzas in the sports and fitness sector.

His next goal is obvious: winning the World Champion title in the Physique category !!

Apart from his personal achievements, his persuasion

is to involve more and more people in training and fitness, as he firmly

believes that sport creates complete personalities that fit better and offer

much more to the society itself


Νικητές διαγωνισμού 25 Υoga Set Γυμναστικής

05/01/2017
by Admin Admin

1)Καλυψώ Σισίκη

2)Μαριάνα Φουντουλάκη

3)Αμάντα Ρινακάκη

4)Αλεξάνδρα Χαραλαμπάκη

5)Δέσποινα Ρουσάκη

6)Βιργινία Γάκη

7)Μανόλης Χαραλαμπάκης

8)Κωνσταντίνα Δούνη

9)LIUDMYLA MELIKDZHANIAN

10)Αννα Ρομανά

11)Δημήτρις Τατάρις

12)Πέτρος Ρουκακιανάκης

13)Χριστήνα Διαμαντοπούλου

14)Αγγελική Ανεζίρη

15)Κατερίνα Πλευρίδη

16)Μαριάννα Σουλτατου

17)Αλεξιάννα Χαραλαμπάκη

18)Βαγγελης Χατζηδης

19)Γρηγόρης Κάλκα

20)Νικολέττα Καλούδη

21)Αλεξία Ρουσάκι

22)Μαρία Σουλτάτου

23)Κατερίνα Κωνσταντινίδου

24)Γεωργία Φλώρου

25)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΔΗΣ

20/07/2016
by Admin Admin

Στις 29 Νοεμβρίου 2014 στο ΝAC Mr & Mrs Universe o Γιάννης Λεώδης αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας Αthletic, κατορθώνοντας να επικρατήσει ανάμεσα σε δεκάδες διαγωνιζόμενους κορυφαίου επιπέδου που συμμετείχαν απο περισσότερες απο 52 χώρες στον μεγάλο διαγωνισμό!

Η απαράμιλλη, γρανιτένια του κατάσταση, η ποιότητα και το άριστο condition είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον αθλητή Γιάννη Λεώδη.

 Η ευγένεια, ηρεμία και ταπεινοφροσύνη είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο Γιάννη Λεώδη, οικογενειάρχη και πατέρα 2 παιδιών, του Αλέξανδρου 22 ετών και της Μαρίας 15 ετών.

Η σύζυγός του Έμυ και τα 2 του παιδιά είναι οι πιο φανατικοί θαυμαστές του και αυτοί που δεν χάνουν ούτε έναν διαγωνισμό καθώς βρίσκονται απο κάτω, φωνάζοντας και παροτρύνοντας τον μεγάλο μας πρωταθλητή. 

Ο Γιάννης Λεώδης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό απο πολύ μικρή ηλικία, απο το ποδόσφαιρο, αλλά, όταν ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τα βάρη - πρίν απο 25 χρόνια - τον κέρδισε το bodybuilding, το οποίο απο τότε και για 25 ολόκληρα χρόνια αποτελεί για εκείνον τρόπο ζωής και έκφρασης.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Γιάννης Λεώδης προσάρμοσε όλη του την ζωή στα πρότυπα του αθλήματος , κάνοντας την καθημερινή διατροφή και προπόνηση αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του με στήριγμα όλα αυτά τα χρόνια την υπέροχη συζυγό του και τα παιδιά του !!

Ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2014 και θα κάνει τα πάντα για να επαναλάβει αυτόν τον συγκλονιστικό άθλο.