30-YO-400

YORK BODY BUILDER GYM 50049

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

€749,00 Τιμή €1.075,00
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Το πολυόργανο γυμναστικής BODYBUILDER HOME GYM σχεδιάστηκε από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή οργάνων γυμναστικής παγκοσμίως, την Καναδική εταιρεία YORK FITNESS, με σκοπό να προσφέρει σε κάθε αθλούμενο (ανεξαρτήτως επιπέδου φυσικής κατάστασης) την δυνατότητα να αθληθεί στο χώρο του με ένα εξαιρετικής ποιότητας μηχάνημα γυμναστικής. Ταυτόχρονα είναι πολύ πρακτικό αφού προσφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποικιλία ασκήσεων σε πολύ μικρό χώρο , μάλιστα μπορεί πολύ απλά να τοποθετηθεί και σε γωνία ή με την μία του πλευρά κολλημένη στον τοίχο μια και όλες οι λειτουργίες του είναι μαζεμένες μπροστά για ευκολία.

ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ενισχυμένος σκελετός για αντοχή σε κάθε είδους προπόνηση. Εξαιρετική αίσθηση κίνησης σε όλες τις ασκήσεις με τροχαλίες, δίνει τη δυνατότητα στον αθλούμενο να επιτύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΥΝAΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΙΛΩΝ: Tα βάρη στο συγκεκριμένο πολυόργανο είναι κατασκευασμένα από βινύλιο ώστε να κινούνται αθόρυβα και απρόσκοπτα εξασφαλίζοντας ομαλή κίνηση είτε επιλέξετε μία ή όλες τις πλάκες μαζί. Συνολικά διαθέτει 50Kg βάρη προπόνησης όμως μπορείτε να τα αυξήσετε κατά το δοκούν μια και διαθέτει ειδικά σημεία προσθήκης δίσκων και μπορεί να δεχτεί επιπλέον έως 50Kg, άρα μπορείτε να γυμναστείτε με έως 100kg βάρη προπόνησης!!! Πρακτικά λοιπόν μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη από αρχάριο έως προχωρημένο αθλούμενο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΟΧΑΛΙΑ: το BODYBUILDER HOME GYM είναι ένα από τα λίγα μηχανήματα που διαθέτουν μία επιπλέον τροχαλία στη μέση του σκελετού η οποία σας δίνει τη δυνατότητα για ασκήσεις κοιλιακών και ραχιαίων.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤ ΠΛΑΙΝΗ ΚΑΤΩ ΤΡΟΧΑΛΙΑ: το BODYBUILDER HOME GYM διαθέτει την ελεύθερη κάτω τροχαλία στο πλάι (και όχι μπροστά όπως τα περισσότερα όργανα του είδους) με σκοπό να έχει ακόμα καλύτερη λειτουργία (διότι δεν συνδέεται με το εξάρτημα εκγύμνασης ποδιών) και να σας προσφέρει περισσότερο χώρο για ασκήσεις κάθε είδους (χέρια, πόδια, ώμους, γλουτιαίους, προσαγωγούς, απαγωγούς, κ.τ.λ.)

ΠΡΕΣΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: η πρέσα στήθους στο BODYBUILDER HOME GYM μπορεί να εκτελέσει πιέσεις στήθους και έλξεις θωρακικών (πεκ ντεκ) με πολύ εύκολο τρόπο εναλλαγής για μέγιστα αποτελέσματα.

ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ: με το εξάρτημα εκγύμνασης ποδιών μπορείτε να γυμνάσετε μηριαίου τετρακεφάλους και οπίσθιους δικεφάλους

ΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ BODYBUILDER HOME GYM: με το πολυόργανο BODYBUILDER HOME GYM μπορείτε να εκτελέσετε

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΘΟΥΣ: πιέσεις , εκτάσεις, πεν ντεκ, cross over (απαιτείτε αγορά μονής λαβής: https://www.bbclub.gr/el/o-el.html )

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΛΑΤΗΣ: εμπροσθολαίμιες έλξεις, οπισθολαίμιες έλξεις, κωπηλατική με τη λαβή, άρσεις , κ.τ.λ.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΩΜΩΝ: πιέσεις, εκτάσεις και άρσεις κάθε είδους

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΡΜΟΥ: κοιλιακούς, ραχιαίους

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΕΡΙΩΝ: δικεφάλους και τρικεφάλους με την πάνω αλλά και την κάτω τροχαλία

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΔΙΩΝ: μηριαίους τερακέφαλους, οπίσθιους δικέφαλους, γλουτιαίους, προσαγωγούς, απαγωγούς (απαιτείτε αγορά λαβής αστραγάλου: https://www.bbclub.gr/el/imante-319-el.html )

Στην ουσία με το BODYBUILDER HOME GYM μπορείτε να γυμνάσετε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όλο το σώμα με πάνω από 100 διαφορετικές ασκήσεις !!!

Το μηχάνημα διαθέτει μαζί την μεγάλη λαβή και τη μικρή λαβή καθώς και τη λαβή κοιλιακών και αν επιθυμείτε να μεγαλώσετε την ποικιλία των ασκήσεων σας υπάρχουν πάρα πολλές επιπλέον λαβές να προμηθευτείτε (https://www.bbclub.gr/el/fitness/axesouar-gymnastiriou-el/laves/) ώστε να εξειδικεύσετε ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ την εκτέλεση των ασκήσεων και να δώσετε έμφαση στο σημείο που εσείς θέλετε να γυμνάσετε περισσότερο. Οι δυνατότητες άθλησης είναι πάρα πολλές !!!

Διαστάσεις Συναρμολογημένο: Μήκος: 1,15m x Πλάτος: 0,88m x Υψος: 2,20m

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση