ΦΥΤΙΚΗ - ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ (Vegan)

Η νηστεία προϋποθέτει αποχή απο το κρέας, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, γεγονός που κάνει πιο δύσκολη την καθημερινή πρόσληψη αμινοξέων απο πλήρεις πρωτεϊνικές πηγές, υψηλής βιολογικής αξίας.

Δημιουργείται λοιπόν, μία έντονη ανησυχία, μήπως η νηστεία προκαλέσει απώλεια δυνάμεων,ενέργειας,αποκατάστασης κ.λ.π. καθώς και ανεπαρκή πρόσληψη πρωτεΐνης και άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Με τις ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ των BODYBUILDING CLUB δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή πρόσληψη πρωτεΐνης, καθώς σας παρέχονται οι καλύτερες επιλογές λήψης πρωτεΐνης, στον πιο πρακτικό και απίστευτα γευστικό τρόπο,όπως: συμπληρώματα πρωτεΐνης, πρωτεϊνικές μπάρες, πατατάκια πρωτεΐνης (στη γεύση πάπρικα).

Με αυτές τις εξαιρετικές επιλογές, μπορείτε να καλύψετε πλήρως τις αυξημένες πρωτεϊνικές σας ανάγκες και ταυτόχρονα να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας απο τις τοξίνες του κρέατος !!!

Με τις ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ των BODYBUILDING CLUB μπορείτε να συνεχίσετε απερίσπαστοι την νηστεία σας, ΧΩΡΙΣ διατροφικές στερήσεις, ΧΩΡΙΣ να χάσετε τις δυνάμεις σας, ΧΩΡΙΣ να μειωθεί η ενέργεια, η αντοχή, η δύναμή σας στην προπόνηση, ΧΩΡΙΣ να αισθάνεστε κατάπτωση στην καθημερινότητά σας.

Θα εκπλαγείτε με τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ γεύσεις !!

Περισσότερα...

Ενεργά φίλτρα

VEGAN 80  4.4lbs.
  • BLACK FRIDAY WEEK
  • Available
EXTRIFIT
EXTRIFIT
10-EX-031

VEGAN 80 4.4lbs.

€61,20 €85
Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση