Έκπτωση 20%

SX7 MASS-TECH X5 100caps.

10-MT-257
Μη διαθέσιμο
79.00

63.00

Επιστροφή στην κατηγορία

Εδώ και 20 χρόνια - στα BODYBUILDING CLUB - είμαστε οι Επίσημοι Αντιπρόσωποι για Ελλάδα και Κύπρο,προσφέροντας στους αθλούμενους 100% Γνήσια Προιόντα Muscletech που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ ….και οχι σε άλλη χώρα !!

Αυθεντικά - Made in USA - προιόντα Muscletech ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα BODYBUILDING CLUB σε Ελλάδα και Κύπρο !!


Για πολλά χρόνια το όνομα MASS-TECH αποτελεί συνώνυμο της αύξησης της δύναμης και της μυϊκής μάζας.Πλέον η ερευνητική ομάδα της Muscletech έχει δημιουργήσει ένα τόσο προηγμένο τεχνολογικά συμπλήρωμα, που αξίζει να φέρει το όνομα MASS TECH !!

Το νέο MASS-TECH X5 REVOLUTION όχι μόνο περιέχει τα κορυφαία και αποτελεσματικότερα ενεργά συστατικά, αλλά είναι παρασκευασμένο και με την Παγκόσμια Καινοτομία της Πατέντας Διπλής Κάψουλας (!!) όπου ουσιαστικά, η μία κάψουλα με τα ενεργά συστατικά σε σκόνη, περιέχεται μέσα σε μία άλλη κάψουλα με τα ενεργά συστατικά σε υγρή μορφή ...!!

Με αυτήν την μεγάλη πατέντα, τα ενεργά συστατικά απορροφώνται από το πεπτικό σύστημα στην σταθερότερή τους μορφή και στις πληρέστερες δόσεις, χωρίς καμμία απώλεια !!!

Η μία κάψουλα περιέχει φωσφορικό άλας τριφωσφορικής αδενοσίνης, εκχύλισμα ρίζας από το φυτό ασβαγκάντα και το ιχνοστοιχείο βόριο, στην μορφή της μικροϊονισμένης σκόνης.

Η άλλη κάψουλα περιέχει Τριγλυκερίδια Μεσαίας Αλυσίδας, MCT'S σε υγρή μορφή.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑSS-TECH X5 REVOLUTION

__ 400 mg Peak ATP, ένα φωσφορικό άλας υψηλής ενέργειας που η διάσπασή του αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να συσπασθεί ο μυς ώστε να μπορέσει να εκτελέσει μια επανάληψη.

Μόνο η ενέργεια που απελευθερώνεται από το ATP μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σώμα για την εκτέλεση των μυϊκών συσπάσεων.

Σε περιπτώσεις που στόχος είναι η Μέγιστη Σωματική Δραστηριότητα και η επίτευξη Μυϊκής Υπερτροφίας, θα πρέπει οι μυς να έχουν αρκετές προμήθειες του φωσφορικού άλατος ATP και αυτό ακριβώς κάνει το ΜΑSS-TECH X5 REVOLUTION, το οποίο περιέχει 400 mg peak ATP σε κάθε δόση (4 κάψουλες).

__125 mg ρίζας από το φυτό Ασβαγκάντα, ένα βότανο που φύεται στο Νεπάλ και την Ινδία και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην μείωση των επιπέδων παραγωγής της καταβολικής κορτιζόλης, ενώ παράλληλα δίνει ώθηση και στην αύξηση της παραγωγής ενδογενούς τεστοστερόνης (δηλαδή της τεστοστερόινης που παράγει ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ).

__200 mg κιτρικό βόριο, για την ενδυνάμωση των οστών καθώς αυτό το ιχνοστοιχείο είναι άκρως απαραίτητο για τον μεταβολισμό του ασβεστίου στα οστά.

Η υγρή κάψουλα περιέχει μια αποτελεσματική δόση από MCT'S, τα Τριγλυκερίδια Μεσαίας Αλυσίδας, τα οποία μεταβολίζονται πολύ γρήγορα από το πεπτικό, παρέχοντας άμεση ενέργεια στο σώμα, ενώ δεν αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μορφές λίπους.

Αν, λοιπόν, είσαι κι εσύ ένας αθλούμενος που θέλει να δει το σώμα του να βελτιώνεται στο ταχύτερο χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το νέο MASS-TECH X5 REVOLUTION.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Τις ημέρες προπόνησης να λαμβάνετε μία δόση (4 κάψουλες) 30 - 45 λεπτά πριν την προπόνηση.

Τις ημέρες ανάπαυσης να λαμβάνεται και πάλι μία δόση (4 κάψουλες) πριν το πρωϊνό γεύμα.

Συνδυάστε το προϊόν με τα παρακάτω

10-MT-138
MASS TECH PERFORMANCE SERIES 7lbs

MASS TECH PERFORMANCE SERIES 7lbs

από:  62.00   50.00