Έκπτωση 20%

SX7 HYDROXYCUT NON STIM 90caps

10-MT-256
Μη διαθέσιμο
70.00

56.00

45.00

Επιστροφή στην κατηγορία

Εδώ και 20 χρόνια - στα BODYBUILDING CLUB - είμαστε οι Επίσημοι Αντιπρόσωποι για Ελλάδα και Κύπρο,προσφέροντας στους αθλούμενους 100% Γνήσια Προιόντα Muscletech που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ ….και οχι σε άλλη χώρα !!

Αυθεντικά - Made in USA - προιόντα Muscletech ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα BODYBUILDING CLUB σε Ελλάδα και Κύπρο !!


ΗYDROXYCUT SX-7 REVOLUTION

Η σίγουρη λύση στο αδυνάτισμα είναι ταυτόσημη με το όνομα HYDROXYCUT.

Είτε είστε άτομο που έχει παραπανίσια κιλά, είτε είστε άτομο που πήρε ορισμένα κιλά λόγω έλλειψης δραστηριότητας και κακής διατροφής, χρειάζεστε σίγουρα το HYDROXYCUT SX-7 REVOLUTION, το οποίο αυξάνει την μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς, αυξάνει τον μεταβολισμό και ''πυροδοτεί'' την διαδικασία καύσης λίπους !!

Παρασκευασμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία της διπλής κάψουλας( μία κάψουλα που περιέχει συστατικά σε μικροϊονισμένη σκόνη, περιέχεται σε μία άλλη που περιέχει ενεργά συστατικά σε υγρή μορφή... (!!) μεταφέρει όλα τα ενεργά συστατικά στο σώμα χωρίς καμμία απώλεια, δίνοντας σε κάθε κύτταρο την ενέργεια που χρειάζεται ώστε να ενεργοποιήσει την απώλεια λίπους !!

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ HYDROXYCUT SX-7 REVOLUTION

__ Ενεργοποιεί την παραγωγή του νευροπεπτιδίου TRF, που έχει την ιδιότητα να διατάσει την απελευθέρωση λιπαρών οξέων από τις αποθήκες λίπους του σώματος, για καύση.

Με τις εντολές αυτού του νευροπεπτιδίου αυξάνεται άμεσα η μετατροπή της επιπλέον γλυκόζης και του παραπανίσιου λίπους σε ενέργεια !!

Επίσης το ΗΥDROXYCUT SX-7 REVOLUTION διεγείρει τον υποθάλαμο να στείλει μηνύματα κορεσμού καθώς και να διεγείρει τα λιποκύτταρα του λιπώδους ιστού να απελευθερώσουν το αποθηκευμένο λίπος !!

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ HYDROXYCUT SX-7 REVOLUTION

__ Καρνιτίνη - Χολίνη: Φυσικές, ΜΗ διεγερτικές λιποτροπικές ουσίες.

__Μείγμα ενίσχυσης του μεταβολισμού και ενεργοποίησης των νευροπεπτιδίων που διασπούν το λίπος: L-Θειανίνη, εκχύλισμα ρίζας φυτού ασβαγκάντα, εκχύλισμα ροντιόλα, πασιφλόρα, μανιτάρι lion's mane, εκχύλισμα αγκινάρας και εκχύλισμα από άνηθο.

__ Εκχύλισμα από πράσινο καφέ που ενεργοποιεί την φυσική διαδικασία λιπόλυσης στον οργανισμό.

Όλες αυτές οι ενεργές λιποτροπικές ουσίες ενώνονται μεταξύ τους και κάνουν πολύ πιο αποτελεσματική την διαδικασία του μεταβολισμού της τροφής και του αποθηκευμένου λίπους.

Το νέο HYDROXYCUT SX-7 REVOLUTION ΔΕΝ περιέχει διεγερτικές ουσίες όπως π.χ η άνυδρη καφεΐνη (η καφείνη που περιέχεται στον καφέ που καταναλώνουμε) και μπορεί να ληφθεί άφοβα από άτομα που παρουσιάζουν υψηλή ευαισθησία στην καφεΐνη !!

Δοσολογία: 3 κάψουλες x 2 φορές ημερησίως 30 - 60 λεπτά πριν από τα δύο μεγαλύτερα γεύματα της ημέρας,όπως μεσημεριανό και βραδυνό. Να μην υπερβαίνετε τις 6 κάψουλες σε διάστημα 24 ωρών.

Δοσολογία: Λαμβάνετε 3 κάψουλες 2 φορές ημερησίως, 30'-60' πριν από τα δύο μεγαλύτερα γεύματα της ημέρας(π.χ πρωϊνό και μεσημεριανό)

Συνδυάστε το προϊόν με τα παρακάτω

10-CY-079
TRIMINCIL FOR MEN (200ml)

TRIMINCIL FOR MEN (200ml)

από:  52.00   36.00


10-CY-080
TRIMINCIL FOR WOMEN (200ml)

TRIMINCIL FOR WOMEN (200ml)

από:  52.00   36.00