10-SA-034

SAN CASEIN FUSION 100% 2.2lbs

SAN

€52,00 Τιμή €75,00
με ΦΠΑ
Γεύσεις
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοσολογία

Πάρτε 1 δόση αμέσως μετά την προπόνησή σας. Πίνετε 1-2 δόσεις την ημέρα ενδιάμεσα από τα γεύματα με άδειο στομάχι.

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε αθλητές και αθλούμενους που επιθυμούν ενίσχυση του καθαρού μυϊκού ιστού, βελτίωση του ρυθμού αποκατάστασης του σώματος, σταδιακή αποδέσμευση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σε όσους θέλουν μια ποιοτική πρωτεΐνη αργής αποδέσμευσης με υψηλό ποσοστό BCAA και γλουταμίνης με ελάχιστο λίπος και υδατάνθρακες.

0SAN.png?1618393267431

ΑΥΞΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ -ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ - ΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ

Αυτό το εκπληκτικό πρωτεϊνικό συμπλήρωμα από τη Aμερικανική εταιρεία SAN ονομάζεται 100% CASEIN FUSION και μπορεί να προσφέρει ΟΛΑ τα παρακάτω σε κάθε αθλούμενο:

  • Εμποδίζει τον μυϊκό καταβολισμό + προάγει την απώλεια λίπους + βελτιώνει ραγδαία τον ρυθμό αποκατάστασης του σώματος + αυξάνει την ικανότητα του οργανισμού να δημιουργεί καθαρό μυϊκό ιστό + αποδεσμεύεται αργά, μένει δηλαδή περισσότερη ώρα στον οργανισμό & δεν περιέχει κορεσμένο λίπος, ζάχαρη και υδατάνθρακες.

Γιατί όλα αυτά είναι υπέροχα νέα για τον κάθε αθλούμενο … ;

Η micellar καζεΐνη που περιέχει η 100% CASEIN FUSION είναι η καλύτερη αφομοιώσιμη μορφή καζεΐνης από τον οργανισμό. Είναι η λεγόμενη κολλώδης καζεΐνη που ρευστοποιείται στο στομάχι σχηματίζοντας μια μορφή gel και αποδεσμεύει σταδιακά έναν υψηλό αριθμό αμινοξέων, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και πριν τον ύπνο. Η διάσπαση των αμινοξέων μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ώρες. Φανταστείτε λοιπόν ότι το σώμα σας θα τρέφεται συνεχώς για αυτό το πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα την ανάρρωση άρα και την ανάπτυξη.

Το σώμα σας όμως χρειάζεται αμινοξέα και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα αμινοξέα το σώμα σας θα τα αναζητήσει από αυτά που είναι αποθηκευμένα μέσα στους σκελετικούς μυς. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε ότι με τόσο κόπο χτίσατε στο γυμναστήριο. Η 100% CASEIN FUSION προστατεύει τους μυς σας από αυτή τη διαδικασία διασώζοντας τον μυϊκό ιστό και προστατεύοντάς τον από τη διάσπαση.

Όλοι οι σκληρά αθλούμενοι έχουν ως αποκλειστικό στόχο το χτίσιμο μυϊκής μάζας. Η 100% CASEIN FUSION είναι μια άριστη επιλογή γιατί αποδεσμεύει αμινοξέα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και προστατεύει από τον καταβολισμό των μυών για 7 ολόκληρες ώρες. Έρευνες που έγιναν σε πανεπιστήμια της Βοστόνης έδειξαν ότι οι αθλητές που χρησιμοποίησαν την 100% CASIEN FUSION είχαν σημαντικά οφέλη καθώς αύξησαν τη μάζα τους στο στήθος, στους ώμους και στα πόδια, σε μεγάλες και άρα δύσκολες μυϊκές ομάδες.

Η 100% CASEIN FUSION περιέχει 5,5gr ΒCAA σε κάθε δόση. Αυτό το υψηλό ποσοστό στα συγκεκριμένα αμινοξέα μεταβολίζεται απευθείας μέσα στους μυς τροφοδοτώντας σας με μια επιπλέον ενεργειακή πηγή, επιτρέποντάς σας να προπονηθείτε πιο σκληρά και με μεγαλύτερη ένταση. Η MICELLAR CASEIN προστατεύει την υγεία του εντέρου πολύ περισσότερο συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη μορφή πρωτεΐνης. Η υψηλή περιεκτικότητα σε γλουταμίνη (5gr / δόση) προστατεύει από τον μυϊκό καταβολισμό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει το ρυθμό της σύνθεσης νέας πρωτεΐνης.

ΧΤΙΣΤΕ ΜΥΣ – ΝΟΙΩΣΤΕ ΚΑΛΑ – ΝΟΙΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ – ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΪΚΗ ΣΑΣ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ – ΧΑΣΤΕ ΛΙΠΟΣ – ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ

Δοκιμάστε τη τώρα και θα λατρέψετε κυριολεκτικά τη γεύση της. Διαλύεται σε μερικά δευτερόλεπτα και δεν πρόκειται για ένα απλό πρωτεϊνικό συμπλήρωμα. Είναι ένα επιστημονικό προϊόν, αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης και έρευνας, γι αυτό και τα αποτελέσματά της θα σας κάνουν να αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να έγινε αυτό μόνο με μια πρωτεΐνη. Αυτός όμως είναι σκοπός της ερευνητικής ομάδα της SAN. Να παρέχει στον καταναλωτή άμεσα αποτελέσματα.

casein2lbsups.png?1568793326740

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση