Έκπτωση 20%

SAN 100% PURE TITANIUM WHEY 10lbs

10-SA-027
Μη διαθέσιμο
157.00

125.00

Επιστροφή στην κατηγορία
Με την έγκριση του ΕΟΦ

SAN 100% PURE TITANIUM WHEY

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ποιοτικό συνδυασμός ολοκάθαρης πρωτεΐνης με 23gr ανά δόση και μόλις 1grλίπος και ζάχαρη.

Ο συμπυκνωμένος ορός γάλακτος που περιέχει η SAN 100% PURE TITANIUM WHEY παρασκευάστηκε κάτω από ιδανικές συνθήκες , καθώς χρησιμοποιήθηκε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να μη χαθούν πολύτιμα μικροκλάσματα όπως ’λφα Λακταλμπουμίνη και Βήτα Λακτογλοβουλίνη.

Ο απομονωμένος ορός γάλακτος που περιέχει η SAN 100% PURE TITANIUM WHEY παρασκευάστηκε με μικροδιηθημένο μικροφιλτράρισμα που εξασφαλίζει τη διατήρηση πολύ υψηλών ποσοστών Γλουταμίνης και BCAA.

Συγκεκριμένα η PLATINUMWHEY περιέχει 5,4gr Γλουταμίνης και 5gr ΒCAA ανά δόση. Περιέχει επίσης 3grL–Aσπαρτικό οξύ, αμινοξύ απαραίτητο για τον ενεργειακό μεταβολισμό, βοηθώντας το σώμα να διατηρεί θετικά ισοζύγια αζώτου. Μην ξεχνάτε ότι εάν το σώμα δεν βρίσκεται σε θετική ισορροπία αζώτου είναι αδύνατον να αναπτυχθεί.

Χρησιμοποιώντας την 100% PURE PLATINUM WHEY καλύπτετε τις ημερήσιες πρωτεϊνικές σας ανάγκες με τον πιο ποιοτικό και εύγευστο τρόπο, επιτρέποντας στους μυς σας να προσλάβουν τις πιο ποιοτικές κι ευκολοχώνευτες θερμίδες, ενώ η ραγδαία αύξηση του μεταβολισμού θα σας βοηθήσει να χάσετε περιττό λίπος. Δεν περιέχει ασπαρτάμη.

Ιδανική για κάθε αθλούμενο που θέλει να προσθέσει στο ημερήσιο διαιτολόγιο του ποιοτική και εύπεπτη πρωτείνη.


Πάρτε 2-4 δόσεις καθημερινά ανάλογα με το σωματικό σας βάρος. Πάρτε 1 δόση αμέσως μετά την προπόνησή σας. Πίνετε 1-2 δόσεις την ημέρα ενδιάμεσα από τα γεύματα με άδειο στομάχι.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Σε όσους θέλουν να καλύψουν τις ημερήσιες πρωτεϊνικές τους ανάγκες με τον πιο ποιοτικό και εύγευστο τρόπο, επιτρέποντας στους μύς να προσλάβουν τις πιο ποιοτικές και ευκολοχώνευτες θερμίδες ώστε να αυξηθούν σε μέγεθος. Σε όσους επιθυμούν να χάσουν περιττό λίπος και να αυξήσουν περαιτέρω τον μεταβολισμό τους.


Συνδυάστε το προϊόν με τα παρακάτω

10-CN-003
AMINO BLOCK 5000 300 tabs

AMINO BLOCK 5000 = TO AΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ !! Το ΑMINO BLOCK 5000 είναι ένας δραστικός συνδυασμός δομικών και ενεργειακών...

από:  49.00   39.00


10-CN-002
INSANE 250gr

ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΕΞΑΣΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ν.Ο. ΙΝ SANE: ME TH ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΟΞΕΙΔΙΟΥ Το INSANE είναι ένας πανίσχυρος διεγέρτης του...

από:  49.00   39.00