Έκπτωση 18%

PHOSPHA MUSCLE 140caps

10-MT-218
Μη διαθέσιμο
92.00

75.00

Επιστροφή στην κατηγορία
Με την έγκριση του ΕΟΦ

Εδώ και 20 χρόνια - στα BODYBUILDING CLUB - είμαστε οι Επίσημοι Αντιπρόσωποι για Ελλάδα και Κύπρο,προσφέροντας στους αθλούμενους 100% Γνήσια Προιόντα Muscletech που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ ….και οχι σε άλλη χώρα !!

Αυθεντικά - Made in USA - προιόντα Muscletech ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα BODYBUILDING CLUB σε Ελλάδα και Κύπρο !!

Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΔΡΑΣΗ PHOSPHA MUSCLE

Στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την άλιπη μυϊκή τους μάζα εκατομμύρια αθλητές και αθλούμενοι παγκοσμίως χρησιμοποιούν δημοφιλή συμπληρώματα όπως η πρωτεΐνη, η κρεατίνη, η γλουταμίνη, τα BCAA. Η αλήθεια όμως είναι ότι η έρευνα στον τομέα των προϊόντων ειδικής διατροφής έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο και οι κλινικές μελέτες που πραγματοποιούνται σε μεγάλα ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια στο εξωτερικό, φέρνουν στην επιφάνεια διατροφικά συστατικά που έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα στην αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης.

Η MUSCLETECH πιστή στις αρχές αφοσίωσης που έχει από το ξεκίνημά της πάνω στην έρευνα και την ανάπτυξη, δημιούργησε το PHOSPHA MUSCLE, το επαναστατικό προϊόν που μπορεί να αυξήσει μέχρι 60% τη μυϊκή δύναμη και κατά 2,1 κιλά την άλιπη μυϊκή μάζα σε μόλις 4 εβδομάδες!

H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΩΣΦΑΤΙΔΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΑΜΝΩ ΣΤΟ mTOR

Με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο πανεπιστήμιο της Τάμπα στη Φλόριντα των Η.Π.Α , αποδείχθηκε η ισχυρή επίδραση του φωσφατιδικού οξέος στη λειτουργία του αναπτυξιακού παράγοντα mTORόπου το PHOSPHA MUSCLE, εξαπλασιάζει τη δράση του!

Το PHOSPHA MUSCLE, περιέχει την πανίσχυρη δόση των 1.500mg φωσφατιδικού οξέος, το οποίο πυροδοτεί την επιτάχυνση των αναβολικών διεργασιών σε κυτταρικό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα μάχεται κατά του καταβολισμού, ενισχύοντας την ταχύτερη ανάρρωση και ανάκαμψη των μυών μετά την προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι το PHOSPHA MUSCLE, είναι η απόλυτη επιλογή για όσους κάνουν σκληρές και απαιτητικές προπονήσεις ανεξαρτήτου αθλήματος.

ΑΝΑΒΟΛΙΚΗ -ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ

Αυτή η πανίσχυρη και ταυτόχρονη, αναβολική-αντικαταβολική δράση του PHOSPHA MUSCLE, εκτοξεύει τη δύναμη, την μυϊκή μάζα και την απόδοση στην προπόνηση.

Το PHOSPHA MUSCLE, περιέχει επίσης 480mg ΤartCherry, μιας πολύ ισχυρής πολυφαινόλης με έντονη αντιοξειδωτική επίδραση που αντιτίθεται στην καταβολική κορτιζόλη, μειώνοντας το οξειδωτικό στρές και επιτρέποντας στους μύς να ανακάμπτουν γρήγορα και αποτελεσματικά μετά από έντονες προπονήσεις.

Η MUSCLETECH πρωτοπόρος όπως πάντα, κυριολεκτικά δίνει άλλη διάσταση στην αθλητική διατροφή με καινοτόμα προϊόντα όπως το PHOSPHA MUSCLE, που πραγματικά δουλεύουν.


Tις ημέρες προπόνησης να λαμβάνετε 5 caps 30' πρίν την άσκηση. Τις ημέρες ανάπαυσης να λαμβάνετε 1 δόση(5 caps) μία φορά μέσα στην ημέρα.


Σε αθλητές και αθλούμενους που επιθυμούν να αυξήσουν τα μυικά τους πρηξίματα, την ενέργεια, την αντοχή, την ένταση της προπόνησης.

Σε προχωρημένους αθλητές που θέλουν να πλημμυρίσουν τους μύς με τα πιο ισχυρά συστατικά του αναβολισμού.

Συνδυάστε το προϊόν με τα παρακάτω

10-CN-008
BODY SOLID 4lbs

Διατίθεται και σε συσκευασία 2lbs. Normal 0 false false false EL...

από:  63.00   50.00


10-CN-006
GLUTAMINE 100%PURE 300gr

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE...

από:  32.00   25.00