10-MT-220

HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN 100caps

PERFORMANCE SERIES

Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
€39,00 Τιμή e-shop €49,00 Λιανική τιμή
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοσολογία

Να καταναλώνετε την κάθε δόση 30 με 60 λεπτά πριν το πρωινό και το μεσημεριανό .

Να μην υπερβαίνετε τις 3 κάψουλες σε διάστημα 24 ωρών.

Να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν 5 ώρες πριν τον ύπνο .

Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε το προϊόν για 60 ημέρες σε συνδυασμό με άσκηση και διατροφή.

Hμέρες 1 έως 2: 1 κάψουλα x 1 φορά ημερησίως (Τις ημέρες προπόνησης 15’-30’ πριν την προπόνηση)

Ημέρες 3 έως 4: 2 κάψουλες x 1 φορά ημερησίως (Τις ημέρες προπόνησης 15’-30’ πριν την προπόνηση)

Ημέρα 5 και έπειτα: 2 κάψουλες με το πρώτο γεύμα και 1 κάψουλα με το δεύτερο γεύμα.

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε όσους επιθυμούν να δουν το σώμα τους τόσο στεγνό και χωρίς λίπος όσο ονειρεύονται.

Σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να μειώσουν αποτελεσματικά το συσσωρευμένο-αποθηκευμένο λίπος, να αυξήσουν την εγρήγορση, την ενέργεια, την απόδοση και την ένταση με την οποία προπονούνται.

Σε όσους δυσκολεύονται να χάσουν βάρος-λίπος.

Σε όσους θέλουν να αυξήσουν τα ενεργειακά τους επίπεδα και να επιτύχουν τον απόλυτο μυϊκό διαχωρισμό-γράμμωση.

Σε όσους επιθυμούν να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό τους και να μειώσουν την επιπλέον αποθήκευση λίπους.

010.png?1618392581400

Εδώ και 20 χρόνια - στα BODYBUILDING CLUB - είμαστε οι Επίσημοι Αντιπρόσωποι για Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας στους αθλούμενους 100% Γνήσια Προϊόντα Muscletech που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ ….και όχι σε άλλη χώρα!!

Αυθεντικά - Made in USA - προϊόντα Muscletech ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα BODYBUILDING CLUB σε Ελλάδα και Κύπρο!!

EΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Το νέο, επαναστατικό HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN είναι εδώ. Μετά από 2 ολόκληρες δεκαετίες όπου το όνομα Hydroxycut έγινε συνώνυμο με τη λέξη λιποδιάλυση, μετά από δεκάδες εκδόσεις που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις λιποδιαλυτικές ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, έφτασε στην Ελλάδα ή επόμενη γενιά HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN, που αποτελείται από τα μοναδικά θερμογενετικά συστατικά και τις πιο αποτελεσματικές αναλογίες τους για μια μοναδική εμπειρία λιποδιάλυσης και αύξησης της ενέργειας και της διάθεσης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΥDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Τα ενεργά συστατικά του HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN μπορούν να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό και να αυξήσουν την καύση λίπους όπως αποδεικνύεται σε 2 διαφορετικές κλινικές έρευνες. Στις 2 αυτές ξεχωριστές έρευνες, τα άτομα που χρησιμοποίησαν το HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN έχασαν 5,5 κιλά λίπους μέσα σε 60 ημέρες, σε συνδυασμό με μία άσκηση ήπιας και μεσαίας έντασης.

Οι έρευνες έδειξαν ακόμα ότι το HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN παρέχει στα κύτταρα ενέργεια και βελτιώνει την ψυχική υγεία του οργανισμού. Με τη συνεχή παροχή ενέργειας αυξάνονται τα επίπεδα εγρήγορσης και τα άτομα που συμμετείχαν στις έρευνες παρουσίασαν αυξημένα επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης ενώ μπορούσαν να εστιάσουν και να επικεντρωθούν καλύτερα στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αισθητή ήταν όμως και η αποτροπή του αισθήματος της κόπωσης και της έλλειψης συγκέντρωσης.

ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΕΓΕΙΑΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

Ο συνδυασμός συστατικών όπως η καφεΐνη, το τζίντερ, το εκχύλισμα πράσινου καφέ και πράσινου τσαγιού, η l-ορνιθίνη, το σάλβια και το εκχύλισμα skullcap, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, αυξάνει τις ενεργειακές δαπάνες του οργανισμού, μειώνει το σωματικό βάρος και την περιφέρεια της μέσης.

Οι διαφορετικές μορφές καφεΐνης που περιέχει, αυξάνουν την θερμογένεση ενισχύοντας την μετατροπή του αποθηκευμένου λίπους σε ενέργεια. Επιπλέον η παρουσία του αμινοξέος l-ορνιθίνη, προάγει την απελευθέρωση αυξητικής ορμόνης και προωθεί τον μεταβολισμό του λίπους.

Η νέα γενιά Hydroxycut είναι εδώ και αποτελεί την μετεξέλιξη της πιο επιτυχημένης λιποδιαλυτικής φόρμουλας που παρασκευάστηκε ποτέ. Δύο ολόκληρες δεκαετίες παρουσίας του Hydroxycut στην παγκόσμια αγορά εγγυώνται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN.

H ποιότητα και η διάρκεια στον χρόνο έχουν φέρει το Hydroxycut στην κορυφή των προτιμήσεων εκατομμυρίων καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Το HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN ήρθε για να συνεχίσει την παράδοση και να ενισχύσει τον μύθο του ονόματος Hydroxycut σε όλο τον κόσμο, γιατί Hydroxycut σημαίνει λιποδιάλυση!

HYD-HC-NEXT-GEN-suppfacts.png

Συνδύασε το με

Σχετικά προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση