Όροι συναλλαγής

Όροι Συναλλαγής

Η εταιρεία με την επωνυμία TRIMMER ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΙΔΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΦAΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ με διακριτικό τίτλο TRIMMER A.E. και με εμπορικό τίτλο BODYBUILDING CLUB που διαχειρίζεται 40 καταστήματα με την επωνυμία BODYBUILDING CLUB σε Ελλάδα και Κύπρο (Πάροδος Χλόης 69, Μεταμόρφωση, Τ.Κ: 144 52, τηλ: 211 10 44 400) σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτησή σας δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα bbclub.gr.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας, είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.bbclub.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λ.π. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της.

Η εταιρεία και το www.bbclub.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.

Το BODYBUILDING CLUB με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, εισαγγελική παραγγελία, δικαστήριο κλπ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

To www.bbclub.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Secure Socket Layer, με κρυπτογράφηση 128-bit.

Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ πελάτη και server είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορούν να υποκλαπούν.

Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, θα μεταφερθείτε στο secure site του Proxy Pay της Τράπεζας EUROBANK και θα πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, όπου θα παραμείνουν εκεί για λόγους ασφαλείας.

Όσον αφορά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται από τo www.bbclub.gr, η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά την στιγμή της παραγγελίας.

Αυξομείωση αυτής της τιμής σε ύστερο χρόνο επ'ουδενί δεν επηρεάζει την τιμή του προϊόντος η της υπηρεσίας με την οποία θα χρεωθεί ο πελάτης.

Η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα των πελατών δεν χρεώνεται μέχρις ότου η παραγγελία εισαχθεί στην τυπική διαδικασία αποστολής.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική VISA ή MASTERCARD ή άλλης εταιρείας που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα.
Όλες οι τιμές με δόσεις (για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) των προσφερόμενων από το
www.bbclub.gr προϊόντων ή υπηρεσιών είναι ΑΤΟΚΕΣ, εκτός αν ρητώς αναφέρεται διαφορετικά.

2. Με αντικαταβολή μετρητοίς (για όποια προϊόντα αυτό επιτρέπεται), η οποία επιβαρύνεται με τα αντίστοιχα έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής ανά παραγγελία.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας καλέσετε στο 211 10 44 400 και ενημερώσετε για την πραγματοποίηση της κατάθεσης ή στέλνοντας στο info@bbclub.gr το ονομαστικό καταθετήριο. Στην αιτιολογία της κατάθεσης, θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Δικαιούχος λογαριασμού: TRIMMER AE

Eurobank
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: 0026.0062.11.0200047914
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN: GR3802600620000110200047914

Eθνική
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: 133/47042668
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN: GR3301101330000013347042668

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: 5084-036315-536
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN:GR41 0172 0840 0050 8403 6315 536

ALPHA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: 133-00-2320-003190
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN: GR0901401330133002320003190

Επίσης στο www.bbclub.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ εκτός και αν αναγράφεται ότι το συγκεκριμένο προιόν δεν περιέχει ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.bbclub.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.


ΤΡΟΠΟΙ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παρακαλούμε, δείτε εδώ: https://www.bbclub.gr/el/tropoi-kostos-apostolis.html

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: (ισχύει μόνο για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα)

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας μέσω e-mail στο info@bbclub.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία σας μπορείτε εντός 24 ωρών από την εντολή σας να επικοινωνήσετε στο 211 10 44 400 ή να στείλετε ένα email στο

info@bbclub.gr


ΔΙΑΦΟΡΑ

Διαθεσιμότητα

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του bbclub.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας.

Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας και σε ποια προϊόντα αναμένουμε παραλαβή από τους προμηθευτές μας.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.