Έκπτωση 20%

NITROTECH WHEY ISOLATE GOLD 2lbs (908gr)

10-MT-259
Μη διαθέσιμο
47.00

37.50

Επιστροφή στην κατηγορία

Εδώ και 20 χρόνια - στα BODYBUILDING CLUB - είμαστε οι Επίσημοι Αντιπρόσωποι για Ελλάδα και Κύπρο,προσφέροντας στους αθλούμενους 100% Γνήσια Προιόντα Muscletech που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ ….και οχι σε άλλη χώρα !!

Αυθεντικά - Made in USA - προιόντα Muscletech ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα BODYBUILDING CLUB σε Ελλάδα και Κύπρο !!


NITROTECH WHEY ISOLATE GOLD

Όσο καλή κι αν είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, έχει πάντοτε την δυνατότητα να γίνει ακόμα καλύτερη.

Μετά από συνεχείς έρευνες, οι ερευνητές της Muscletech παρουσιάζουν την NITROTECH WHEY ISOLATE GOLD που συνδυάζει την υψηλότερη ποιότητα του ορού γάλακτος και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την βελτίωση των ικανοτήτων ανάπτυξης άλιπης μυϊκής μάζας.

Στην κατασκευή της NITROTECH WHEY ISOLATE GOLD περιέχονται δύο διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης:

_ τα πρωτεϊνικά πεπτίδια που αποτελούν τα μικρότερα πεπτίδια σε κάθε πρωτεϊνική αλυσίδα και

_ την πρωτεΐνη απομονωμένου ορού γάλακτος, whey isolate, η καθαρότητα της οποίας αγγίζει το 97% στην NITROTECH WHEY ISOLATE GOLD !!

Αυτοί οι δύο πρωτεϊνικοί συνδυασμοί λειτουργούν συνεργιστικά ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή πηγή πρωτεΐνης, το ταχύτερο δυνατό , σε κάθε αθλούμενο που στοχεύει στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στην ταυτόχρονη μείωση του σωματικού λίπους.

Τα πρωτεϊνικά πεπτίδια προέρχονται κατά την διαδικασία της υδρόλυσης, με την οποία αποκόπτονται οι φυσιολογικές μακρές αλυσίδες της πρωτεΐνης ορού γάλακτος σε μικρότερα τμήματα που είναι περισσότερο γνωστά ως πεπτίδια ορού γάλακτος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται η βιοδιαθεσιμότητα και η απορρόφηση της πρωτεΐνης και να ανεβαίνει η βιολογική της αξία.

Το υπόλοιπο ποσοστό πρωτεΐνης της NITROTECH WHEY ISOLATE GOLD προέρχεται με την διαδικασία του μικροδιηθισμού που δημιουργεί ένα μοναδικό εκχύλισμα πρωτεΐνης όπου η καθαρότητά του φτάνει στο 97% !!

Επίσης περιέχει πολύ υψηλές ποσότητες bcaa αμινοξέων και l-γλουταμίνης που προάγουν την πρωτεϊνοσύνθεση και σταματούν τον μυϊκό καταβολισμό.

Ο συνδυασμός των μικρών σε μέγεθος πεπτιδίων, με την απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος βοηθά στην γρήγορη απορρόφηση και μεταφορά της πρωτεΐνης εντός των μυϊκών κυττάρων.

Κατόπιν οι ενδοκυτταρικοί μηχανισμοί μπορούν να περιλάβουν αυτά τα βασικά δομικά στοιχεία, ώστε να υπάρξει αύξηση της σύνθεσης πρωτεΐνης, ταχεία ανάρρωση και καλύτερη δυνατή ανάπτυξη άπαχης μυϊκής μάζας.

Eάν μέχρι τώρα δεν λαμβάνετε αρκετή πρωτεΐνη, τότε ίσως είναι καιρός να αρχίσετε προσθέτοντας την NITROTECH WHEY ISOLATE GOLD στην διατροφή σας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αισθανθείτε πολύ θετικά αποτελέσματα τόσο στην προπόνησή σας όσο και στο σώμα σας !!Συνδυάστε το προϊόν με τα παρακάτω

10-CN-003
AMINO BLOCK 5000 300 tabs

AMINO BLOCK 5000 = TO AΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ !! Το ΑMINO BLOCK 5000 είναι ένας δραστικός συνδυασμός δομικών και ενεργειακών...

από:  49.00   39.00


10-CN-029
CN CREAXCELL 1800gr

CREAXCELL O συνδυασμός μονοϋδρικής κρεατίνης και υδατανθράκων μαζί με ιχνοστοιχεία και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, ο φώσφορος και το άλφα λιποϊκό οξύ...

από:  59.00   37.00