10-MT-283

MT NITROTECH RIPPED 4lbs (1810gr)

MUSCLETECH

€69,50 Τιμή €99,00
με ΦΠΑ
Γεύσεις
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοσολογία

Ανακατέψτε μία δόση (1 γεμάτο scoop) με 250 ml νερό ή γάλα χαμηλών λιπαρών, δύο φορές την ημέρα.

Καταναλώστε την κάθε δόση 30 έως 60 λεπτά πριν από τα δύο μεγαλύτερα γεύματα της ημέρας.

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε όσους θέλουν να αυξήσουν την φυσική τους απόδοση και το χτίσιμο καθαρής μυϊκής μάζας και να επιτύχουν ταυτόχρονα την μέγιστη καύση λίπους.

Σε όσους θέλουν να ενισχύσουν την διατροφή τους με ένα πρωτεϊνικό συμπλήρωμα που θα γεμίσει τους μυς με καθαρή δύναμη.

Σε όσους θέλουν να αυξήσουν την ημερήσια πρωτεϊνική τους πρόσληψη και να επιταχύνουν τον μεταβολισμό τους καίγοντας περισσότερο λίπος.

Σε όσους θέλουν να αυξήσουν την ζωτικότητα, την ενέργεια και την προσήλωσή τους στην προπόνηση.

NITRO-TECH RIPPED

30g OF LEAN PROTEIN PLUS WEIGHT LOSS FORMULA*

  • ΙΔΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!

  • ΝΕΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ !!
  • ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!

30gr PROTEIN ISOLATE & PEPTIDES: Το απαραίτητο μακροθρεπτικό συστατικό για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας. Η πρωτεΐνη ταχείας δράσης σας βοηθά να χτίσετε και να διατηρήσετε την μυική για τα οποία έχετε εργαστεί τόσο σκληρά.

500gr L-CARNITINE L-TARTRAT: Παρέχει L-καρνιτίνη, έναν μεταβολίτη αμινοξέως που εμφανίζεται φυσικά στον οργανισμό και έχει συσχετιστεί με τον ενεργειακό μεταβολισμό.

250 gr CLA: Ένα φυσικά λιπαρό οξύ – οι τύποι υγιεινών λιπών που θέλετε στο διατροφικό σας σχήμα. Συχνά λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής.

200gr C. CANEPHORA ROBUSTA: Ο βασικός μοχλός για την επίτευξη των στόχων σας. Εμφανίστηκε σε δύο διαφορετικές μελέτες για την υποστήριξη της υγιούς απώλειας βάρους.*

*Σε μια μελέτη, οι ερευνητές παρακολούθησαν άτομα που έλαβαν C. Canephora Robusta - το βασικό συστατικό απώλειας βάρους στην Nitro-Tech® Ripped - για 60 ημέρες. Κατά μέσο όρο, έχασαν 4,96kg ενώ η ομάδα placebo έχασε κατά μέσο όρο 2,45kg. Και οι δύο ομάδες ακολούθησαν δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Σε μια ξεχωριστή μελέτη 8 εβδομάδων, οι ερευνητές παρακολούθησαν δύο ομάδες που ακολουθούσαν δίαιτα με μειωμένες θερμίδες και εκτελούσαν μέτρια άσκηση. Oι αθλούμενοι που χρησιμοποίησαν C. Canephora Robusta έχασαν κατά μέσο όρο 1,68kg, ενώ όσοι χρησιμοποίησαν placebo έχασαν κατά μέσο όρο 0,57kg

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ !!

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, τροφοδοτούμε τους αθλούμενους όχι απλά να παίζουν το παιχνίδι, αλλά να το αλλάξουν — και η Nitro-Tech® έχει πρωτοστατήσει. Τώρα, η Nitro-Tech® Ripped επεκτείνει αυτή την παράδοση παρέχοντας υψηλής ποιότητας πεπτίδια πρωτεΐνης ορού γάλακτος και isolate, καθώς και υποστήριξη απώλειας βάρους !!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ: Η πρωτεΐνη Nitro-Tech® Ripped συνδυάζει τα υψηλότερης ποιότητας πεπτίδια πρωτεΐνης ορού γάλακτος και isolate με το C. Canephora Robusta – ένα επιστημονικά ελεγμένο συστατικό απώλειας βάρους.

 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ: Όταν θέλετε να χάσετε λίπος, δεν ψάχνετε τίποτα περισσότερο από αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Σας δίνουμε ακριβώς αυτό: μια πλήρη, εξαιρετικής γεύσης φόρμουλα με 30gρ πρωτεΐνης ταχείας δράσης.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΠΑΧΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ + ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ: Η Nitro-Tech® Ripped συνδυάζει τα υψηλότερης ποιότητας πεπτίδια πρωτεΐνης ορού γάλακτος και ISO με το C. Canephora Robusta – ένα επιστημονικά ελεγμένο συστατικό απώλειας βάρους.

ΜΕΛΕΤΗ 60 ΗΜΕΡΩΝ: Οι αθλούμενοι που χρησιμοποίσαν το βασικό συστατικό απώλειας βάρους (C. Canephora Robusta) έχασαν κατά μέσο όρο 4,96kg έναντι της ομάδας placebo που έχασε κατά μέσο όρο 2,45kg. Και οι δύο ομάδες ακολούθησαν δίαιτα χαμηλών θερμίδων.

Ξεπεράστε τα όρια με την  MUSCLETECH® και τα BODYBUILDING CLUB® !!

Εδώ και 24 χρόνια (από το 1998) τα BODYBUILDING CLUB® είναι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ της MUSCLETECH® σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ, προσφέροντας 100% ΓΝΗΣΙΑ προιόντα MUSCLETECH® απευθείας απo το εργοστάσιο και από καμμία άλλη προέλευση, προσφέροντας ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ προιόντα MUSCLETECH®, έτσι οι αθλούμενοι γνωρίζουν ότι προμηθεύονται από τα BODYBUILDING CLUB® τα ΓΝΗΣΙΑ προιόντα MUSCLETECH® (Made in USA) !!

Συνδυάζουμε την ενεργή διατροφή και το ανθρώπινο δυναμικό για έναν μεγαλύτερο σκοπό.

Τροφοδοτούμε αυτούς που ανεβάζουν τον πήχη – είτε είστε κορυφαίος αθλητής, πολεμιστής του Σαββατοκύριακου ή απλώς προσπαθείτε να παραμείνετε υγιείς – πιστεύουμε ότι θα γίνουμε πιο δυνατοί μαζί !!

Από τη βασική διατροφή μέχρι τις φόρμουλες αιχμής, έχουμε την κατάλληλη εφαρμογή.

Ελάτε μαζί μας καθώς επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να είσαι δυνατός.

Εξάλλου, δεν πρόκειται μόνο για τον προσωπικό μας εαυτό – πρόκειται για έναν καλύτερο τρόπο ζωής για όλους μας !!

MUSCLETECH® + BODYBUILDING CLUB® + ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ = ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!

 

Συνδύασε το με

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση