10-MT-277

MT MASS TECH ELITE 7lbs

MUSCLETECH

€60,00 Τιμή €87,00
με ΦΠΑ
Γεύσεις
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Πότε να το πάρετε

Ανακατέψτε 1 μερίδα (5 μεζούρες) με 500ml ή περισσότερο νερό ή άπαχο γάλα και καταναλώστε δύο φορές την ημέρα, το πρωί, μεταξύ των γευμάτων ή μετά την προπόνηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα shaker. Πίνετε 8 με 10 ποτήρια νερό καθημερινά για γενική καλή υγεία. Διαβάστε ολόκληρη την ετικέτα πριν από τη χρήση και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται.

MASS-TECH® ELITE (ΝΕΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ !!)

  • ΙΔΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!

  • ΝΕΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ !!
  • ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ !!
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΜΥΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ !!

80gr ΠΡΩΤΕΪΝΗ: Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας. Μια υψηλή, premium δόση πρωτεΐνης διασφαλίζει ότι όχι μόνο  διατηρείτε αλλά και ενισχύετε το μυικό σας σύστημα, μέσα και έξω από το γυμναστήριο !!

10gr ΚΡΕΑΤΙΝΗ: Η κρεατίνη βρίσκεται φυσικά στα μυϊκά κύτταρα και βοηθά τους μύες σας να παράγουν ενέργεια κατά την άρση βαρών, οδηγώντας σε αυξημένο μέγεθος και δύναμη μυών. Μπορείτε να τροποποιήσετε την δοσολογία και να λαμβάνετε όση κρεατίνη χρειάζεστε ημερήσια.

17gr BCAAS: Τα δομικά στοιχεία για την υποστήριξη της ταχείας ανάκαμψης. Με τα BCAA ως βάση, θα βελτιώσετε τον χρόνο αποθεραπείας μετά την προπόνηση !!

1.000 θερμίδες: Χρησιμοποιούμε μια ακριβή, πυκνή σε θρεπτικά συστατικά αναλογία υδατανθράκων/πρωτεΐνης για καλύτερα αποτελέσματα σε μέγεθος και δύναμη.

Για ποιο λογο να παρω MASS-TECH® ELITE?

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΝΑ ΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: Η Mass-Tech® Elite διαθέτει περισσότερη πρωτεΐνη ανά δόση από τους ανταγωνιστές, με 80 g πρωτεΐνης πολλαπλών φάσεων όταν αναμιγνύεται με 2 φλιτζάνια αποβουτυρωμένο γάλα.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗ: Κάθε ημερήσια πλούσια σε θερμίδες δόση ,ενισχύεται με μια τεράστια, εξαιρετικά καθαρή δόση 10g της πιο μελετημένης μορφής κρεατίνης για ακόμα καλύτερα κέρδη στους μυς και τη δύναμη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΥΚΝΑ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ, ΜΥΟΔΟΜΙΚΕΣ: Είναι ξεκάθαρο: προσφέρει καλύτερες θερμίδες και μεγαλύτερα αποτελέσματα από άλλα προιόντα αύξησης μάζας, με τα στοιχεία  που χρειάζεστε για να αποκτήσετε ποιοτική μάζα. Σε τελική ανάλυση, αυτό που μετράει είναι αυτό που υπάρχει μέσα !!

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ: Διαθέτει ProHydrolase®, σχεδιασμένο να μεγιστοποιεί τα οφέλη της πρωτεΐνης και να βοηθά τον οργανισμό με 20% καλύτερη απορρόφηση των απαραίτητων αμινοξέων για την οικοδόμηση των μυών και τη βελτίωση της μυϊκής αποκατάστασης.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ: Η Mass-Tech® Elite προσφέρει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας και καθαρές θερμίδες, υδατάνθρακες και κρεατίνη που χρειάζεστε για να βάλετε ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ, ΒΑΡΟΣ και φυσικά να ΑΥΞΗΣΕΤΕ την δύναμή σας.

ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ & ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Όταν οι μύες σας τροφοδοτούνται συνεχώς με το καλύτερο “καύσιμο” που χρειάζονται, θα βιώσετε πρωτόγνωρα πράγματα για το σώμα σας !!

ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΕΡΕΥΝΑ: Οι ερευνητές της MuscleTech® κατασκεύασαν αυτό το προηγμένο “εργαλείο αύξησης μυϊκής μάζας” για όσους θέλουν να επιτύχουν αύξηση μάζας επόμενου επιπέδου, βρίσκονται στη φάση όγκου ή απλά θέλουν να ξεπεράσουν τα επίπεδά τους !!

Ξεπεράστε τα όρια με την  MUSCLETECH® και τα BODYBUILDING CLUB® !!

Εδώ και 24 χρόνια (από το 1998) τα BODYBUILDING CLUB® είναι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ της MUSCLETECH® σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ, προσφέροντας 100% ΓΝΗΣΙΑ προιόντα MUSCLETECH® απευθείας απo το εργοστάσιο και από καμμία άλλη προέλευση, προσφέροντας ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ προιόντα MUSCLETECH®, έτσι οι αθλούμενοι γνωρίζουν ότι προμηθεύονται από τα BODYBUILDING CLUB® τα ΓΝΗΣΙΑ προιόντα MUSCLETECH® (Made in USA) !!

Συνδυάζουμε την ενεργή διατροφή και το ανθρώπινο δυναμικό για έναν μεγαλύτερο σκοπό.

Τροφοδοτούμε αυτούς που ανεβάζουν τον πήχη – είτε είστε κορυφαίος αθλητής, πολεμιστής του Σαββατοκύριακου ή απλώς προσπαθείτε να παραμείνετε υγιείς – πιστεύουμε ότι θα γίνουμε πιο δυνατοί μαζί !!

Από τη βασική διατροφή μέχρι τις φόρμουλες αιχμής, έχουμε την κατάλληλη εφαρμογή.

MUSCLETECH® + BODYBUILDING CLUB® + ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ = ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!

Συνδύασε το με

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση