10-MT-281

MT CELL TECH 6lbs

MUSCLETECH

€59,00 Τιμή €85,00
με ΦΠΑ
Γεύσεις
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοσολογία

Tις 5 πρώτες ημέρες να λαμβάνετε 1 δόση ( 2 scoop) νωρίς το πρωί και άλλη 1 δόση αμέσως μετά την προπόνηση. Από την 6η ημέρα και έπειτα να λαμβάνετε 1 δόση την ημέρα. Τις ημέρες προπόνησης η δόση αυτή θα πρέπει να λαμβάνεται αμέσως μετά την προπόνηση.

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε εκείνους που επιθυμούν σημαντικές αυξήσεις σε επίπεδο δύναμης-αντοχής-μυικότητας χωρίς να απαιτείται η χρήση πολύ μεγάλων δόσεων κρεατίνης.

Σε αθλητές και αθλούμενους που επιδιώκουν την αύξηση των επιδόσεών τους στην προπόνηση με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καμμία απολύτως παρενέργεια.

Σε άτομα που θέλουν να αυξήσουν την ενεργητικότητά τους.Σε όσους θέλουν να αυξήσουν την δύναμη στην προπόνηση ώστε να έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα στην μυϊκή τους ανάπτυξη.

CELL-TECH®

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΡΕΑΤΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ !! 

  • ΙΔΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!

  • ΝΕΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ !!
  • ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!
  • AΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΣΗ !!
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ !!

10g ΚΡΕΑΤΙΝΗ* Η κρεατίνη βρίσκεται φυσικά στα μυϊκά κύτταρα και βοηθά τους μύες σας να παράγουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της άρσης βαρών ή της άσκησης HIIT (έντονη άσκηση) !! 

200mg ALA* Το άλφα λιποϊκό οξύ είναι ένα κορυφαίο αντιοξειδωτικό. Βοηθά το σώμα σας να μεταβολίσει τους υδατάνθρακες και υποστηρίζει τα επίπεδα ενέργειας !! 

5g AMINO + BCAA MATRIX* Τα δομικά στοιχεία για την υποστήριξη ταχείας ανάκαμψης. Με τα BCAA ως βάση σας, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε  δύναμη !!

*ανα 2 scoops/μερίδες  

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ !!  Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η MuscleTech® έχει παρουσιάσει τις πιο αποτελεσματικές και προηγμένες λύσεις κρεατίνης για την αύξηση του μεγέθους και της δύναμης των μυών – και η Cell-Tech® έχει πρωτοστατήσει. Είναι απόδειξη ότι η MuscleTech® συνεχίζει να πιέζει τα όρια της επιστήμης και της έρευνας καθημερινά.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Για όσους προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι, η MuscleTech® προσφέρει μια καινοτόμο σειρά συμπληρωμάτων απόδοσης για να καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες  φυσικής κατάστασης αθλούμενων, για να βελτιώσουν τη δύναμη, την αντοχή και τη δύναμή τους — και να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα (πάντα πρώτη θέση στο βάθρο !!)

 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ  CELL TECH®; 

ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΗ & ΚΛΙΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ Το Cell-Tech® είναι μια επιστημονικά προηγμένη φόρμουλα κρεατίνης - τελευταίας γενιάς-  που διαθέτει ένα κλινικά επικυρωμένο μείγμα από εξαιρετικά καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη και υδατάνθρακες, δοκιμασμένη με HPLC 

ΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ - ΜΥΪΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥ - ΠΛΗΡΩΣΗΣ Παρέχει έναν ερευνημένο συνδυασμό μονοϋδρικής κρεατίνης και υδατανθράκων, πυροδοτώντας μια αύξηση της ινσουλίνης μετά την προπόνηση, μεταφέροντας την κρεατίνη κατευθείαν στους μυς ενώ αναπληρώνει γρήγορα τα αποθέματα γλυκογόνου.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΥΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Το Cell-Tech® παρέχει 10g καθαρής κρεατίνης ανά 2 μεζούρες, μειώνοντας τον χρόνο ανάκτησης μεταξύ των σετ και ενισχύοντας την αντοχή. Επιπλέον έρευνα, δείχνει ότι το ALA βελτιώνει την απορρόφηση της κρεατίνης και της γλυκόζης. 

BCAAS ΜΥΪΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ & ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΚΥΤΤΑΡΩΝ Γρήγορη πέψη και απορρόφηση, αυτή η φόρμουλα παρέχει αναλογία BCAAs 2:1:1 και επιπλέον  ταυρίνη και αλανίνη – δύο από τα πιο άφθονα αμινοξέα στους μυς, τα οποία βοηθούν στον όγκο των κυττάρων.

 ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΥΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Το σωστό καύσιμο. Η σωστή παράδοση. Η σωστή φόρμουλα. Το Cell-Tech® παρέχει μια “συνταγή” αμινοξέων + BCAA, για να σας βοηθήσει να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στην αποκατάσταση και περισσότερο χρόνο στην οικοδόμηση μυών. 

ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΥΕΣ Το Cell-Tech® παρέχει τον τέλειο συνδυασμό βασικών συστατικών που κλινικά αποδεδειγμένα παρέχει γρήγορα αποτελέσματα στη δύναμη και το μέγεθος των μυών 

ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Με τα επιστημονικά ερευνητικά αποτελέσματα που δεν ξεπερνούν κανέναν, το Cell-Tech® θα σας βοηθήσει να καταρρίψετε τα προσωπικά σας ρεκόρ και στόχους 

ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ Το Cell-Tech® έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό για το οποίο αγωνίζονται οι ανταγωνιστές. Τα βασικά συστατικά του έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυξάνουν τη δύναμη στις Πιέσεις Πάγκου, στην  Πρέσα Ποδιών και στις Κάμψεις Δικεφάλων για μέγιστα αποτελέσματα. 

Ξεπεράστε τα όρια με την  MUSCLETECH® και τα BODYBUILDING CLUB® !!

Εδώ και 24 χρόνια (από το 1998) τα BODYBUILDING CLUB® είναι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ της MUSCLETECH® σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ, προσφέροντας 100% ΓΝΗΣΙΑ προιόντα MUSCLETECH® απευθείας απo το εργοστάσιο και από καμμία άλλη προέλευση, προσφέροντας ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ προιόντα MUSCLETECH®, έτσι οι αθλούμενοι γνωρίζουν ότι προμηθεύονται από τα BODYBUILDING CLUB® τα ΓΝΗΣΙΑ προιόντα MUSCLETECH® (Made in USA) !!

Συνδυάζουμε την ενεργή διατροφή και το ανθρώπινο δυναμικό για έναν μεγαλύτερο σκοπό.

Τροφοδοτούμε αυτούς που ανεβάζουν τον πήχη – είτε είστε κορυφαίος αθλητής, πολεμιστής του Σαββατοκύριακου ή απλώς προσπαθείτε να παραμείνετε υγιείς – πιστεύουμε ότι θα γίνουμε πιο δυνατοί μαζί !! 

Από τη βασική διατροφή μέχρι τις φόρμουλες αιχμής, έχουμε την κατάλληλη εφαρμογή.

Ελάτε μαζί μας καθώς επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να είσαι δυνατός. 

Εξάλλου, δεν πρόκειται μόνο για τον προσωπικό μας εαυτό – πρόκειται για έναν καλύτερο τρόπο ζωής για όλους μας !! 

MUSCLETECH® + BODYBUILDING CLUB® + ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ = ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!

Συνδύασε το με

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση