Έκπτωση 28%

MASS EFFECT REVOLUTION 6.6lbs

10-SA-010
Μη διαθέσιμο
55.00

39.50

Επιστροφή στην κατηγορία
Με την έγκριση του ΕΟΦΘεωρείται ως η καλύτερη πρωτεινική φόρμουλα αύξησης όγκου που έχει ποτέ κατασκευαστεί και θα σας εξηγήσουμε τους πέντε σημαντικότερους λόγους που έχει κάθε αθλούμενος που θέλει να βάλει όγκο ώστε να την χρησιμοποιήσει:.

1. Παρουσιάζει αναβολική – αντικαταβολική ισορροπία, πολύ σημαντικές για τη μυϊκή ανάπτυξη.

α) Τα αμινοξέα που περιέχονται στις πρωτεΐνες αργής αποδέσμευσης όπως μικυλλιακή καζεΐνη και απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος μεταβολίζονται στους μυς για μεγάλα χρονικά διαστήματα μειώνοντας τον καταβολισμό για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

β) Τα αμινοξέα που περιέχονται στις πρωτεΐνες γρήγορης αποδέσμευσης όπως υδρολυμένος ορός γάλακτος, απομονωμένος ορός γάλακτος και συγκεντρωμένος ορός γάλακτος μεταφέρονται με ταχύ ρυθμό στους μυς αυξάνοντας την πρωτεϊνοσύνθεση και τις αναβολικές διεργασίες στο σώμα.

2. Περιέχει πρωτεΐνη από καστανό ρύζι. Αυτή η μορφή πρωτεΐνης έχει περιεκτικότητα 80% ενώ το υπόλοιπο 20% είναι ένα σύμπλεγμα από ινώδεις σύνθετους υδατάνθρακες.

3. Περιέχει το σύστημα myocarb matrix. Αυτό το σύστημα σύνθετων υδατανθράκων δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη και προέρχεται εξολοκλήρου από φύτρο ρυζιού και σιταριού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι υδατάνθρακες να αποδεσμεύονται σταδιακά, υπερπληρώνοντας τους μυς με το αναγκαίο γλυκογόνο για να μπορείτε να κάνετε τις πιο βαριές προπονήσεις που κάνατε ποτέ στο γυμναστήριο αλλά και για να υπάρχει διαθέσιμη καύσιμη ύλη στου μυς σας ώστε αυτοί να συσπώνται και να μην καταβολίζονται.

4. Περιέχει 5 gr μονουδατικής κρεατίνης και επιπρόσθετη γλουταμίνη και CLA σε κάθε δόση.

5. Περιέχει 1105kcal ανά δόση. Φανταστείτε πόσο επιπλέον φαγητό θα χρειαζόταν να φάτε καθημερινά για να μπορέσετε να συμπληρώσετε αυτόν τον αριθμό θερμίδων. Υπολογίστε επίσης το κόστος αυτών των επιπλέον γευμάτων αλλά και τη διαδικασία που θα βάζατε τον οργανισμό σας να επεξεργαστεί τις επιπλέον θερμίδες.

Με τη MASS EFFECT δεν θα ανησυχείτε διότι είναι δοκιμασμένη σε αθλητές όπως είστε εσείς. Έτσι μόνο είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε την πιο αποτελεσματική φόρμουλα αύξησης βάρους – όγκου που δοκιμάσατε ποτέ!


Πάρτε 1 δόση αμέσως μετά την προπόνησή σας. Πίνετε 1-2 δόσεις την ημέρα ενδιάμεσα από τα γεύματα με άδειο στομάχι.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Σε όσους επιθυμούν την απόλυτη ρύθμιση της αναβολικής-αντικαταβολικής τους ισορροπίας ώστε να επιτύχουν την αύξηση της μυικής τους μάζας. Σε όσους επιθυμούν να υπερπληρώσουν τους μύς με τις αναγκαίες ποσότητες γλυκογόνου ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε βαριές και έντονες προπονήσεις

Σε όσους δυσκολεύονται να αυξήσουν το βάρος τους λόγω του εκτομορφικού τους σωματότυπου.


Συνδυάστε το προϊόν με τα παρακάτω

10-SA-007
SAN CM2 Supreme 240caps

SAN CM2 NITRATE 240caps

από:  45.00   36.00


10-SA-024
SAN ZMA PRO 90caps (ZINC MAGNESIUM ASPARTATE)

SAN ZMA PRO 90caps

από:  22.00   17.00