HYDROLYSED WHEY

WHEY HYDROLYSED

To κύριο χαρακτηριστικό της υδρολυμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι ότι αφομοιώνεται πολύ εύκολα απο τον οργανισμό αφού είναι μια προχωνευμένη πρωτεΐνη που εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος τάχιστα. Αποτελείται απο τα μικρότερα δυνατά πρωτεϊνικά μόρια με τη μορφή δι-πεπτιδίων, τρι-πεπτιδίων και ελεύθερων αμινοξέων. Στην πραγματικότητα η υδρόλυση κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει το σώμα, το οποίο για να απορροφήσει την πρωτεΐνη θα πρέπει μέσω των ενζύμων να τη διασπάσει σε μικρότερα μόρια. Η υδρολυμένη πρωτεΐνη απορροφάται πιο γρήγορα συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη μορφή πρωτεΐνης και είναι η καλύτερη επιλογή για λήψη πρίν και μετά την προπόνηση, για τον πλήρη εφοδιασμό των μυών με τα αμινοξέα που χρειάζονται για την επιτέλεση των πιο σημαντικών μυικών λειτουργιών. Είναι η καλύτερη μορφή πρωτεΐνης για άτομα που παρουσιάζουν πεπτικά προβλήματα και γαστρεντερικές διαταραχές.