• ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
30-BP-008

FOLDING REFORMER

BENDIS PILATES

€1.265,32 Τιμή €1.730,00
Ποσότητα

     

Σας αρέσει η προπόνηση Pilates …και πολύ καλά κάνετε αφού είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και φυσικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ !!

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το χρόνο…δεν βρίσκετε χρόνο για να πάτε σε οργανωμένο γυμναστήριο…οι ώρες που σας εξυπηρετούν δεν είναι διαθέσιμες….?

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!

To HOME REFORMER είναι η οικιακή έκδοση του Επαγγελματικού κρεβατιού PILATES !!

Η προπόνηση με το HOME REFORMER βελτιώνει την φυσική κατάσταση , τη δύναμη, την ευελιξία , την ισορροπία , την ανακούφιση από πόνους , την καλύτερη στάση του σώματος και την αποτελεσματικότερη κυκλοφορία του αίματος.

Το HOME REFORMER απευθύνεται σε όσες και όσους (μάλιστα…είναι το ίδιο δημοφιλές και στους άνδρες) που θέλουν σύσφιξη και τόνωση των κοιλιακών μυών, επίπεδη κοιλιά, ισχυρή πλάτη, σφιχτούς γλουτούς και μηρούς.

Ανακουφίζει από το άγχος και το στρες, από πόνους και πονοκεφάλους, βοηθάει στην βελτίωση της οστικής πυκνότητας και θεωρείται ασφαλής άσκηση σε όσους έχουν σκολίωση, οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από έγκυες γυναίκες στο αρχικό στάδιο της εγκυμοσύνης.

Τo HOME REFORMER έχει την δυνατότητα να κλείνει και να αποθηκεύεται εύκολα σε όρθια θέση, αφού έχει ιδιαίτερα ισχυρή (και ταυτόχρονα είναι ελαφριά) κατασκευή από κράμα ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ !!

Διαθέτει ροδάκια για εύκολη μεταφορά, πάντα με την κορυφαία ποιότητα του κατασκευαστή BENDIS PILATES. Τώρα δεν έχετε τίποτα να ζηλέψετε από τα κρεβάτια PILATES ποιυ κάνετε στο γυμναστήριο… !!

  • Διαστάσεις: 244cm (Μ) σε χρήση- 130cm (Μ) σε αποθήκευση - x 56cm(Π).
  • H τιμή πώλησης  δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Δείτε εδώ όλη την κατηγορία: BENDIS PILATES

BendisPilates22-FB-VIDEO-15categories.gif

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση