10-CN-018

INFINITY MASS 3000gr

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΟΓΚΟΥ

€49,00 Τιμή €70,00
Γεύσεις
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοσολογία

Η συνιστώμενη δόση είναι 2 δόσεις με το δοσομετρητή , αναμεμειγμένες με 600ml γάλα ή 500ml νερό. Ετοιμάστε το είτε σε σέϊκερ είτε σε μπλέντερ.

Μπορείτε να καταναλώνετε 1 με 2 δόσεις ημερησίως (για πρωϊνό, ανάμεσα σε γεύματα, πριν ή αμέσως μετά την εκγύμναση ή πριν την ώρα του ύπνου). 

Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δοσολογία. 

Το προϊόν αυτό χορηγείται σαν συμπλήρωμα διατροφής και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τρόφιμο αποκλειστικής διατροφής ή για τον έλεγχο του βάρους.Σε ποιούς απευθύνεται

Σε αθλητές-αθλούμενους που δυσκολεύονται να αυξήσουν τον μυϊκό τους όγκο και να αυξήσουν το σωματικό τους βάρος. Σε όσους επιθυμούν μια παρατεταμένη πρόσληψη ενέργειας στη διάρκεια της ημέρας, από ποιοτικές θερμίδες. Σε αθλούμενους που θέλουν να μειώσουν τον μυϊκό καταβολισμό και να επιτύχουν μια διαρκή μυϊκή υπερτροφία.

000CYBERLOGO.png?1618390454849

Διατίθεται και σε συσκευασία 6000gr 

Eίναι γεγονός ότι οι μύες χρειάζονται μεγάλες ποσότητες καθαρών θερμίδων για να μπορέσουν να αναπτυχθούν.

Η προπόνηση αποτελεί απλώς το ερέθισμα ανάπτυξης και αυτό που χρειάζονται οι μύες για να γίνουν μεγαλύτεροι είναι τα διατροφικά στοιχεία.

Η λήψη θερμίδων, η χώνευση και η απορρόφησή τους σε μεγάλες ποσότητες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι hard gainers τα άτομα δηλαδή που δυσκολεύονται να βάλουν βάρος.

Οι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού που απαιτούνται στην ανάπτυξη του μυϊκού όγκου είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση ειδικά για άτομα που εργάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να καταναλώνουν συνεχώς γεύματα στην δουλειά τους.

Μετά από συστηματική έρευνα που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα δημιουργήθηκε η μοναδική φόρμουλα αύξησης μυϊκής μάζας-όγκου ΙΝFINITY MASS που δοκιμάστηκε μέσα στο γυμναστήριο από πραγματικούς body builders και άλλους αθλητές με υψηλές ανάγκες σε θερμίδες.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά καθώς με 2 μόνο δόσεις την ημέρα η INFINITY MASS κατάφερε να αυξήσει το σωματικό βάρος και τον μυϊκό όγκο κατά 2,5 κιλά μέσα σε 14 ημέρες, ενώ ταυτόχρονα αύξησε την περιφέρεια στο στήθος κατά 2,5 εκατοστά, τα χέρια 1 εκατοστό και τα κιλά στις πιέσεις πάγκου σε 10 περισσότερα από αυτά που σήκωναν πρiν την INFINITY MASS οι αθλούμενοι!!.

Η INFINITY MASS ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΜΥΣ

Η INFINITY MASS περιέχει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας που αποτελείται από όλο το σύμπλεγμα αμινοξέων ανώτερης διατροφικής αξίας και τα οποία αποδεδειγμένα δημιουργούν άπαχο μυϊκό ιστό.

Περιέχει μείγμα υδατανθράκων, με τους υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη να κυριαρχούν.

Είναι ο ιδανικός τύπος υδατανθράκων για πλήρη υπερπλήρωση γλυκογόνου ώστε οι μύες να φαίνονται γεμάτοι και πρησμένοι.

Περιέχει μείγμα βασικών λιπαρών οξέων για περαιτέρω θερμιδική υποστήριξη και αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς τα καθαρά λίπη τροφοδοτούν το σώμα με τις πρώτες ύλες που χρειάζεται για παραγωγή ορμονών, για αύξηση της ενέργειας και για την καλύτερη υγεία των αρθρώσεων.

Περιέχει 3 μορφές κρεατίνης: μονοϋδρική, υδροχλωρική, μαλική τρι-κρεατίνη και επιπλέον bcaa και γλουταμίνη ώστε τα αποτελέσματα στην αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας να εμφανιστούν πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά.

Η ιδανική αναλογία μακροδιατροφικών συστατικών στην INFINITY MASS δημιουργεί τον βέλτιστο συνδυασμό για την ανάπτυξη των μυών.

Το σώμα σας όχι μόνο προσλαμβάνει τα ''καύσιμα'' που χρειάζεται για ενέργεια αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν την βάση για την δημιουργία καθαρής μυϊκής μάζας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι χρησιμοποιώντας την ΙΝFINITY MASS θα δείτε πολύ σύντομα τη διαφορά στο σώμα σας, αποκτώντας τον μυϊκό όγκο που επιθυμούσατε αλλά δεν καταφέρνατε να δημιουργήσετε με ότι είχατε δοκιμάσει μέχρι σήμερα!!

Infinity%20Mass%203000.jpg

Συνδύασε το με

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση