ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΣ / ΠΑΓΚΟΙ (TASICAL SERIES)

Τα Οργανα Γυμναστικής AXXON PRO είναι Κορυφαίας Ποιότητας και Εργονομίας Επαγγελματικά Μηχανήματα Γυμναστικής που αποτελούν την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας και τα οποία με τη σωστή χρήση εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα.

Κατασκευασμένα με σκελετό βαριάς κατασκευής για πραγματική προπόνηση, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε αθλούμενο -ακόμα και στον αρχάριο - να εκτελέσει κάθε άσκηση με σωστό τρόπο, στοχεύοντας στην εκγύμναση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων.

Από τον πιο μικρό αλτήρα (βαράκι) μέχρι τον πιο εξελιγμένο ηλεκτρικό διάδρομο ή πολυόργανο, στην ΑΧΧΟΝ PRO θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα από όργανα γυμναστικής υψηλής ποιότητας για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

Συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στο δίκτυο καταστημάτων BODYBUILDING CLUB διατίθενται όλες οι σειρές επαγγελματικών μηχανημάτων ΑΧΧΟΝ PRO.

Hλεκτρικοί διάδρομοι, ελλειπτικά, κωπηλατικές, ποδήλατα γυμναστικής (όρθια ή καθιστά), crosstrainers, μηχανήματα διπλής λειτουργίας, πάγκοι γυμναστικής, βάρη, μπάρες, αλτήρες, μονόζυγα-δίζυγα, πάγκοι κοιλιακών-ραχιαίων και πολλά άλλα, που έχουν ένα κοινό:

_ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

_ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

_ ΕΠΙΣΗΜΟ SERVICE ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τα Οργανα Γυμναστικής AXXON PRO προορίζονται για κάθε είδους επαγγελματική χρήση σε γυμναστήρια, ξενοδοχεία, fitness και personal studios, σχολές crossfit,hals και φυσικά μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του ερασιτέχνη που θέλει να δημιουργήσει τον προσωπικό του χώρο προπόνησης ακόμα και στο σπίτι.

Όλα μας τα μηχανήματα είναι κατασκευασμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εξασφαλίζουν αντοχή και διάρκεια στον χρόνο.

Όσο για τις τιμές τους, αυτές είναι κυριολεκτικά οι χαμηλότερες της αγοράς, καθώς όραμα και μεράκι όλων των ανθρώπων της AXXON PRO είναι η εξάπλωση του fitness και του wellness και η καθιέρωσή τους ως τρόπο ζωής, για καλύτερη υγεία, ευεξία και ψυχική διάθεση,

Και όλοι εμείς στην AXXON PRO είμαστε πολύ υπερήφανοι για το έργο που επιτελούμε !!

Περισσότερα...

Ενεργά φίλτρα

Τιμή

Τιμή

  • €0,00 - €2.890,00

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση