• Νέο
10-MT-287

MT PLATINUM 8 HOUR PROTEIN

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

€59,00 Τιμή €85,00
με ΦΠΑ
Γεύσεις
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοσολογία

Οδηγίες: Ανακατέψτε 1 μερίδα (1 μεζούρα) σε 8 oz. κρύο νερό ή άπαχο γάλα σε ένα φλιτζάνι σέικερ. -Για 8ωρη συνεχή παροχή αμινοξέων : Αναμείξτε 2 μερίδες (2 μεζούρες) σε 16 oz. κρύο νερό ή άπαχο γάλα. Χρήση μεταξύ των μεγάλων γευμάτων και μετά την άσκηση.

Η 8-Hour Protein είναι ένα προηγμένο μείγμα πρωτεϊνών που μπορεί να ληφθεί  ανά πάσα στιγμή,  ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές επιδόσεων που θέλουν να είναι στην κορυφή.

Σχεδιασμένο με ένα υψηλής ποιότητας μείγμα πρωτεΐνης πολλαπλών φάσεων, μπορεί να ληφθεί μετά την προπόνηση, μεταξύ των γευμάτων ή πριν τον ύπνο.

Με λιγότερους υδατάνθρακες και λίπος από τους ανταγωνιστές της , η 8-Hour Protein χρησιμοποιεί πηγές πρωτεϊνών γρήγορης, μέσης και βραδείας πέψης, τροφοδοτώντας τους μύες  με συνεχή παροχή αμινοξέων για έως και 8 ώρες!

Εφοδιάστε τους μύες σας με μια σταθερή πηγή πρωτεϊνών και αμινοξέων υψηλής ποιότητας και σύντομα θα γνωρίσετε επιδόσεις , στη δύναμη που κάποτε φαινόταν ανέφικτες  

ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΡΟΧΗ ΜΥΪΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ: 8 ΩΡΕΣ, ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Οι ερευνητές της MuscleTech έχουν κατασκευάσει ένα προϊόν που σε 2 μεζούρες αυτής της μοναδικής φόρμουλας περιέχει  Πηγές πρωτεΐνης ταχείας μεσαίας και βραδείας πέψης, για συνεχή παροχή αμινοξέων για έως και 8 ώρες!

Αυτές οι ιδιότητες παρατεταμένης αποδέσμευσης καθιστούν το 8-Hour Protein μια εξαιρετικά αναβολική και αντικαταβολική φόρμουλα που βοηθά στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος μυϊκής οικοδόμησης.

Προπονείστε σκληρά και οι μύες σας χρειάζονται το βέλτιστο καύσιμο σε σταθερή βάση για να επανέλθουν σε πλήρη ισχύ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ 7 ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Το προηγμένο μείγμα πρωτεϊνών περιέχει 26g υψηλής βιολογικής πρωτεΐνης σε κάθε μεζούρα.

Αυτή η φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για να βάζει το σώμα σας στην τέλεια κατάσταση για οικοδόμηση δύναμης,   και μυϊκή  αποκατάσταση.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ Για χρόνια, η MuscleTech έχει συνεργασία  με τους κορυφαίους οίκους γεύσεων στον κόσμο για να προσφέρει μια απολαυστική γευστική εμπειρία σε κάθε μεζούρα 8-Hour Protein .

Έτσι, όταν οι στόχοι σας είναι τόσο κοντά που μπορείτε να τους γευτείτε .Είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε.

Συνδύασε το με

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση