• Νέο
10-MT-286

MT NITROTECH WHEY PROTEIN 2lbs

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

€39,00 Τιμή €56,00
με ΦΠΑ
Γεύσεις
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοσολογία

Πάρτε 1 δόση αμέσως μετά την προπόνησή σας. Πίνετε 1-2 δόσεις την ημέρα ενδιάμεσα από τα γεύματα με άδειο στομάχι.

Πότε να το πάρετε

Σε άνδρες-γυναίκες που γυμνάζονται συστηματικά , σε δραστήρια άτομα που θέλουν να συμπληρώνουν τη διατροφή τους με ανώτερης ποιότητας πρωτεΐνη.

Σε αθλητές και αθλούμενους που επιθυμούν περισσότερη δύναμη, καλύτερη απόδοση, ταχύτερη μυϊκή αποκατάσταση.

Σε όσους παρουσιάζουν γαστρεντερικά προβλήματα και έχουν ανάγκη από μια πρωτεΐνη που να περιέχει πεπτικά ένζυμα.

NEA - ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - Nitro-Tech® (#1 στον κόσμο !!)

Nitro-Tech®: T H E  U L T I M A T E   M U S C L E B U I L D I N G   F O R M U L A !!

  • ΙΔΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!

  • ΝΕΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ !!
  • ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!
  • ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ !!
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ !!

30gr ΠΡΩΤΕΙΝΗ: Ένα μακροθρεπτικό συστατικό που είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας. Το σώμα μας εξαρτάται από την πρωτεΐνη για να λειτουργήσει. Η πρωτεΐνη διασφαλίζει ότι κρατάτε τους μυς που δημιουργείτε καθημερινά, όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από το γυμναστήριο !!

3gr ΚΡΕΑΤΙΝΗ: Η κρεατίνη βρίσκεται φυσικά στα μυϊκά κύτταρα και βοηθά τους μύες σας να παράγουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της άρσης βαρών ή της άσκησης HIIT (Προπόνηση Υψηλής Εντασης) !!

6.8gr BCAAS: Τα δομικά στοιχεία για την υποστήριξη ταχείας ανάκαμψης. Με τα BCAA ως βάση σας, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε δύναμη !!

5gr ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ: Το πλέον άφθονο ελεύθερο αμινοξύ στον οργανισμό. Αυτό το ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΙΝΟΞΥ βοηθά στην υποστήριξη της πρωτεϊνικής σύνθεσης και της μυϊκής αποκατάστασης !!

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΥΕΣ: Είτε ανταγωνίζεστε είτε όχι, αναζητάτε πάντα ένα πλεονέκτημα. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, τροφοδοτούμε τους αθλούμενους με τη δύναμη όχι απλώς να “παίξουν το παιχνίδι”, αλλά να το ΑΛΛΑΞΟΥΝ !!  Η νέα φόρμουλα Nitro-Tech® είναι κάτι περισσότερο από απλά οφέλη….έχει να κάνει με απίστευτες δυνατότητες.

 Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ: Η Nitro-Tech® είναι η καλύτερη στην κατηγορία της, επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ενισχυμένη με την πιο μελετημένη μορφή κρεατίνης για περισσότερη ΚΑΘΑΡΗ-ΑΠΑΧΗ άπαχη μυική μάζα, περισσότερη δύναμη και καλύτερη απόδοση.

Γ Ι Α Τ Ι  Ν Α  Π Α Ρ Ω  NITRO-TECH ;;

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ: Διαβάστε την  ετικέτα: ότι χρειάζεστε είναι μέσα σε αυτό το κουτί !! Καθημερινά πιέζουμε τα όρια της επιστήμης και της έρευνας. Θέλετε να πάτε στο επόμενο επίπεδο; Η Nitro-Tech® θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.

ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ: Η Nitro-Tech® είναι το αποκορύφωμα δεκαετιών που δαπανήθηκαν εμμονή με τα σκευάσματα, την απόκτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και τη χρηματοδότηση έρευνας – και η δουλειά μας απέδωσε !!

ΙΣΧΥΡΗ, ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ: Είναι καθαρή και απλή  – και αποδίδει. Μία μόνο μεζούρα Nitro-Tech® παρέχει 30 γραμμάρια πρωτεΐνης, κυρίως από πεπτίδια πρωτεΐνης ορού γάλακτος και απομονωμένο ορό γάλακτος, δύο από τις πιο καθαρές και αγνές πρωτεΐνες.

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ:  Η Nitro-Tech® παρέχει πρωτεΐνη ορού γάλακτος που έχει φιλτραριστεί με τη χρήση τεχνολογίας φίλτρου πολλαπλών φάσεων για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων υδατανθράκων και λίπους. Σε τελική ανάλυση, αυτό που μετράει είναι αυτό που μπορούμε να αφομοιώσουμε !!

70% ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ: Σε μια μελέτη 6 εβδομάδων, αθλούμενοι (με τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρίας στην προπόνηση με βάρη) που συνδύασαν τα βασικά συστατικά της Nitro-Tech® με ένα πρόγραμμα προπόνησης με βάρη, απέκτησαν 70% περισσότερους άπαχους μύες από τα άτομα που χρησιμοποιούσαν κανονική πρωτεΐνη ορού γάλακτος (3.986gr έναντι 2.310gr !!).

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ: Στην ίδια μελέτη διάρκειας 6 εβδομάδων, τα άτομα που χρησιμοποιούσαν τα βασικά συστατικά της Nitro-Tech® αύξησαν τα κιλά που σηκώνουν πάγκο τους περισσότερο από τα άτομα που χρησιμοποιούσαν κανονική πρωτεΐνη ορού γάλακτος (15,4kgs έναντι 6,34kgs).

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Η Nitro-Tech® είναι ενισχυμένη με την πιο μελετημένη μορφή κρεατίνης για περισσότερη άπαχη μυική, περισσότερη δύναμη και γρήγορη αποκατάσταση – αφιερώστε λιγότερο χρόνο στην αποκατάσταση και περισσότερο χρόνο για να ανεβάσετε την προπόνησή σας και το σώμα σας σε άλλο επίπεδο.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Όχι λιγώτερα συστατικά, διογκωτικά ή ζάχαρη σε αυτήν την φόρμουλα !!  Κάθε μεζούρα Nitro-Tech® παρέχει μέγιστη ισχύ για μέγιστα αποτελέσματα.

Ξεπεράστε τα όρια με την  MUSCLETECH® και τα BODYBUILDING CLUB® !!

Εδώ και 24 χρόνια (από το 1998) τα BODYBUILDING CLUB® είναι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ της MUSCLETECH® σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ, προσφέροντας 100% ΓΝΗΣΙΑ προιόντα MUSCLETECH® απευθείας απo το εργοστάσιο και από καμία άλλη προέλευση, προσφέροντας ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ προιόντα MUSCLETECH®, έτσι οι αθλούμενοι γνωρίζουν ότι προμηθεύονται από τα BODYBUILDING CLUB® τα ΓΝΗΣΙΑ προιόντα MUSCLETECH® (Made in USA) !!

Συνδυάζουμε την ενεργή διατροφή και το ανθρώπινο δυναμικό για έναν μεγαλύτερο σκοπό.

Τροφοδοτούμε αυτούς που ανεβάζουν τον πήχη – είτε είστε κορυφαίος αθλητής, πολεμιστής του Σαββατοκύριακου ή απλώς προσπαθείτε να παραμείνετε υγιείς – πιστεύουμε ότι θα γίνουμε πιο δυνατοί μαζί !!

Από τη βασική διατροφή μέχρι τις φόρμουλες αιχμής, έχουμε την κατάλληλη εφαρμογή.

Ελάτε μαζί μας καθώς επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να είσαι δυνατός.

Εξάλλου, δεν πρόκειται μόνο για τον προσωπικό μας εαυτό – πρόκειται για έναν καλύτερο τρόπο ζωής για όλους μας !!

Συνδύασε το με

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση