ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣΣου αρέσουν οι πολεμικές τέχνες;Μάθε από τον ειδικό...εδω

Αναµφίβολα ο Johny Hendricks είναι ένας από τους πιο σκληρούς µαχητές του UFC. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Hendricks έχει το παρατσούκλι ìBig Rigî (µεγάλο όπλο). Πολλοί τον θεωρούν ως τον πιο επικίνδυνο πυγµάχο στις µικτές πολεµικές τέχνες.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο θρυλικός αντίπαλος του Johny, ο Georges St-Pierre χρειάστηκε σοβαρή ιατρική φροντίδα µετά από την αµφιλεγόµενη υπεράσπιση του τίτλου του στην µακρόχρονη παραµονή του ως πρωταθλητής στην κατηγορία welterweight, ενάντια στον Johny. Στην συνέντευξη που έδωσε µετά τον µεγάλο αγώνα, ο St-Pierre παραδέχτηκε τα εξής:

Οι κεραυνοβόλες γροθιές του Johny σε συνδυασμό με τις κορυφαίες ικανότητές του στην πάλη και την συντηρητική επαγγελματική νοοτροπία του αποτελούν το γερό θεμέλιο του ταλέντου του στο αγωνιστικό καναβάτσο. Με αρκετά χρόνια πάλης στο ενεργητικό του, πως κατάφερε σήμερα να γρονθοκοπεί τόσο δυνατά τους αντιπάλους του;

Ο Johny το εξηγεί ως εξής: ´Και οι δυο παππούδες μου ήταν μποξέρ και κατείχαν τον τίτλο Navy Golden Gloves κατά την διάρκεια του Βí Παγκοσμίου Πολέμου. Πιστεύω πως ήταν θεόσταλτο ταλέντο για μένα. Είναι στο αίμα μου. Με σωστή προπόνηση και καθοδήγηση, οι γροθιές μου έγιναν πιο δυνατές και πιο στιβαρές και κατάφερα να μάθω πώς να χειρίζομαι το σώμα μου αποτελεσματικότερα ούτως ώστε να παράγει περισσότερη ισχύ και να συντηρεί περισσότερη ενέργεια για βγάζει τους αντίπαλους εκτός.ª

Τι ήταν αυτό που έκανε τον Johny να κατατροπώσει τον Robbie Lawler και να πάρει το τρόπαιο στο σπίτι του; Ο Johnny προπονείται προκειμένου να ξεπεράσει σε δύναμη, ισχύ και αντοχή όλους τους αντιπάλους του (ήδη από την αρχή) και μετά να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Το ΘΕΜΕΛΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ

Για τους αγώνες του στο ΜΜΑ, χρησιμοποιεί ένα βασικό πρόγραμμα δύναμης και φυσικής κατάστασης που μοιάζει πολύ με αυτό που ακολουθούσε επί χρόνια όταν ήταν παλαιστής στο κολέγιο όπου και είχε κερδίσει 56 σερί αγώνες!

Ο Johny είναι απίστευτα δυνατός αθλητής.

Εκτός αγωνιστικής σεζόν, ο Johny σηκώνει πολλά βάρη για να γίνει όσο περισσότερο δυνατός γίνεται και δουλεύει για να διατηρεί αυτή την δύναμη, ενώ παράλληλα ρίχνει κιλά για να είναι έτοιμος για το ρινγκ. Το πρόγραμμα απέδωσε την ισχύ με την οποία ο Hendricks κατάφερε κυριολεκτικά να γκρεμίσει τον St-Pierre στο καναβάτσο, στον τέταρτο μόλις γύρο και να τον χτυπήσει στο έδαφος αλύπητα όσο ποτέ άλλοτε.

Ο Jonny αναφέρει σχετικά: ´Είμαι στο γυμναστήριο τρείς φορές την εβδομάδα και σηκώνω βάρη, ξέρετε, κλασική ìσιδεράδικηî προπόνηση. Κατά την διάρκεια του κύκλου δύναμης και ισχύος που κάνω εκτός αγωνιστικής σεζόν και λίγο καιρό πριν την μαχητική μου προετοιμασία, επικεντρώνομαι στο να αυξάνω τα βάρη που χρησιμοποιώ, εκτελώντας βαριές άρσεις θανάτου, ζετε-αρασέ, ανασηκώματα ώμων και απίστευτα βαριές μονόπλευρες πιέσεις με αλτήρα για να χτίσω κιí άλλο την δύναμη του κορμού μου ο οποίος μου δίνει την ισχύ που θέλω στις γροθιές μου. Χρησιμοποιώ επίσης και ορισμένες μοναδικές ασκήσεις που κάνουν οι strongmen στις προπονήσεις τους. Μετά, όταν πλησιάζει ο αγώνας, έξι με οκτώ εβδομάδες πριν ανέβω στο ρινγκ, το γυρίζω στην κυκλική προπόνηση. Με τον τρόπο αυτό αρχίζω να ρίχνω βάρος και να πέφτω από τα 95 κιλά στα 77.ª

Ο Johny και ο σύμβουλός του στα θέματα διατροφής συνεργάστηκαν στενά με την SAN NUTRITION προκειμένου να συστήσουν ένα πλάνο που να παρέχει στήριξη στο υπερβολικά απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησής του, το οποίο περιλαμβάνει: Πυγμαχία, Πάλη, Muay Thai, Jiu-Jitsu καθώς και δύναμη, ισχύ, αντοχή και φυσική κατάσταση.

Ο Hendricks αυξάνει γρήγορα την μυϊκή του μάζα, την μυϊκή του δύναμη αλλά και τα κιλά του, γεγονός που μπορεί να είναι πλεονέκτημα ή να λειτουργήσει εναντίον του από την στιγμή που η ιδανική κατηγορία βάρους για τον ίδιο είναι αυτή των 170 λιβρών (77 κιλών). Βασικά, λίγο καιρό πριν τον αγώνα, αναγκάζεται να επιβραδύνει κάπως την απόκτηση μυϊκής μάζας καθώς δεν μπορεί να βάλει επιπλέον μυ στο σώμα του και να είναι στην απόλυτη φυσική του κατάσταση.

Επομένως, τι είναι αυτό που δίνει στον Hendricks την ικανότητα να χειρίζεται και να ανακάμπτει μετά από ένα τόσο εξουθενωτικό πρόγραμμα προπόνησης που έχει ενσωματωμένες τόσες πολλές και απαιτητικές πτυχές;

Ο Johny κυριολεκτικά δΙνει στο σώμα του ενέργεια όλη μέρα!

Το κάθε του γεύμα αποτελείται από υψηλής ποιότητας τροφές, θρεπτικά συστατικά και προϊόντα ειδικής διατροφής από την SAN NUTRITION που έχουν ως στόχο του την βέλτιστη απόδοση, ανάκαμψη και πρόσληψη συστατικών την στιγμή που ιδρώνει πάνω στο ρινγκ. Κυριολεκτικά θρέφει το μυαλό του σύστημα και αφήνει το λίπος νηστικόî έχοντας ως κύριο σκοπό την πλήρη και απόλυτα αθλητική κυριαρχία του απέναντι στους αντιπάλους του. Το σώμα του Johny, κυριολεκτικά υφίσταται πραγματική μεταμόρφωση.

Ο ίδιος λέει: ´Έχω μάθει πλέον ότι η διατροφή είναι ένα από εκείνα τα στοιχεία που οι περισσότεροι αθλητές νομίζουν ότι γνωρίζουν και στο τέλος κάνουν λάθος. Το πιο σημαντικό που έχω μάθει στο θέμα της αθλητικής διατροφής είναι να κοιτάζω την τροφή μου και να αναρωτιέμαι: Κάνει άραγε καλό στην συνολική απόδοση του κορμιού μου; Με κάνει άραγε καλύτερο αθλητή; Μήπως τελικά η συγκεκριμένη τροφή στέκεται εμπόδιο στην πορεία μου και υπονομεύει τις επιδόσεις μου;ª

Με όλα αυτά τα ερωτήματα να επηρεάζουν τις επιλογές του, το πλάνο διατροφής του Hendricks έχει ως βάση του τα εξής: λαχανικά, φρούτα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, σπόρους, αυγά, ψάρια, πουλερικά, αρτοποιήματα ολικής, δημητριακά ολικής και το σύστημα προϊόντων ειδικής διατροφής EXPLOSIVE POWER STACK της SAN NUTRITION.

Το σύστημα EXPLOSIVE POWER STACK της SAN NUTRITION που έχει δημιουργηθεί από τους ίδιους τους ερευνητές της SAN, πραγματικά έκανε την ειδοποιό διαφορά για τον Johny. Όπως λέει και το όνομά της, η σειρά αυτή σχεδιάστηκε για τους αθλητές που απαιτούν εκρηκτική δύναμη. Σύμφωνα με τον Johnny: ´Βασικά ανεβαίνω στο ρινγκ για την διεκδίκηση παγκόσμιων τίτλων. Καταλαβαίνετε τι εννοώ, έτσι; Είναι πολύ σοβαρός στόχος. Εδώ δεν υπάρχει χώρος για θεωρίες και εικασίες. Οι αντίπαλοί μου θέλουν κυριολεκτικά και αυτοί να με πατήσουν κάτω, κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι και εκεί κερδίζει αυτός που έχει την διακαή επιθυμία και την δύναμη να πάρει την νίκη. Η προετοιμασία είναι το άλφα και το ωμέγα. Προσωπικά θέλω να είμαι εγώ ο νικητής επομένως ακολουθώ κατά γράμμα το διατροφικό μου πλάνο. Απλά πράγματα. Δεν υπάρχει περιθώριο για αμφιταλαντεύσεις.ª

´Με τα συγκεκριμένα προϊόντα ειδικής διατροφής, κατάφερα να ρίξω το βάρος μου, να αυξήσω την δύναμή μου, να έχω περισσότερη ενέργεια, να αποκτήσω μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και να επιτυγχάνω καλύτερες και πιο σβέλτες αντιδράσεις. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει και κάποια άλλα προϊόντα ειδικής διατροφής, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση. Αν θέλετε προϊόντα που να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα, συνιστώ να δοκιμάσετε το σύστημα EXPLOSIVE POWER STACK της SAN NUTRITION και να δείτε από μόνοι σας τα αποτελέσματα. Θέλετε αποδείξεις; Ρίξτε απλά μια ματιά στην ζώνη που φοράω!ª

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ EXPOSIVE POWER STACK ΤΗΣ SAN NUTRITION;

Το σύστημα EXPLOSIVE POWER STACK της SAN NUTRITION αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά προϊόντα ειδικής διατροφής: το RAW FUSION, το FIERCE DOMINATION, τις κάψουλες PH MODIFIED CREATINE και το METAFORCE. Το κάθε προϊόν ενισχύει συνεργιστικά τα οφέλη που παρέχουν τα άλλα, έχοντας ως αποτέλεσμα μέγιστη στήριξη στους τομείς της ενέργειας, της μυϊκής ανάκαμψης, του καθαρού μυϊκού ιστού, της πνευματικής οξύτητας και της παραγωγής ισχύος. Το κάθε ένα ξεχωριστά υποστηρίζει μια διαφορετική θετική επίδραση στο σώμα.

Η πρώτη φάση του συστήματος ειδικής διατροφής, ξεκινά με το RAW FUSION . Οι αθλητές όπως ο Johny θεωρούν το προϊόν αυτό ωφέλιμο στον περιορισμό της ζωικής πρωτεΐνης. Αυτό κάποτε ήταν δύσκολο και δυσάρεστο για να επιτευχθεί, όμως σήμερα, όταν οι στόχοι σας είναι να χτίσετε καθαρή μυϊκή μάζα και να περιορίσετε την ζωική πρωτεΐνη, μπορείτε να τους πετύχετε με το RAW FUSION.

Κανείς δεν θέλει να χρησιμοποιεί κάποιο προϊόν αν δεν έχει φοβερή γεύση και υφή. Και το RAW FUSION καλύπτει και τα δυο! Αλλά δεν σταματά μόνο εκεί. Η συγκεκριμένη φυτική πρωτεΐνη ανταγωνίζεται τα οφέλη της κλασικής πρωτεΐνης παρά το γεγονός ότι είναι 100% φυτική και δεν περιέχει γαλακτοκομική, ζωική πρωτεΐνη ή πρωτεΐνη σόγιας. Στηρίζει την συντήρηση του μυϊκού ιστού και η κάθε δόση της παρέχει 21 γραμμάρια βιο-ζυμωμένης πρωτεΐνης ISOLATE!!

Αυτό που κάνει το προϊόν RAW FUSION πραγματικά μοναδικό είναι απόλυτα φιλική προς τους χορτοφάγους αθλητές, σύστασή του η οποία αποτελείται από: Απομονωμένη (Isolate) Πρωτεΐνη Μπιζελιού, Απομονωμένη (Isolate) Πρωτεΐνη Ρυζιού, Απομονωμένη Πρωτεΐνη Αγκινάρας και ένα πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA) μίγμα από ηλιέλαιο. Πρόκειται για την νέα γενιά φυτικής πρωτεΐνης που δεν υπολείπεται καθόλου στο θέμα της γεύσης και της ποιότητας. Ένας και πλέον χρόνος σοβαρής έρευνας και ανάπτυξης με χρήση τεχνολογιών κρύας εξώθησης από τους επιστήμονες της SAN, έφερε ως αποτέλεσμα αυτήν την ασύγκριτη και εγκεκριμένη για χορτοφάγους φόρμουλα πρωτεΐνης. Το προϊόν RAW FUSION είναι βιολογικό !!

Αυτή η συγκεκριμένη φόρμουλα, της οποίας το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι εν αναμονή, αποτελεί την ιδανική λύση για τους χορτοφάγους και είναι επίσης πολύ καλή επιλογή και για τους μη-χορτοφάγους. Στην πραγματικότητα, με πάνω από 4.5 γραμμάρια γλουταμίνης ανά δόση, το προφίλ αμινοξέων του RAW FUSION ανταγωνίζεται αυτό της πρωτεΐνης γάλακτος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ RawFusion: Aνακατεύει 2 µεζούρες (=1δόση) σε 350ml νερό. Λαµβάνει 1 δόση στις 8 το πρωί και άλλη µία στις 4 το απόγευµα.

Δοκιμάστε το ρόφημα που φτιάχνει ο Big Rig με το RAW FUSION

Σε ένα μίξερ, ανακατέψτε τα παρακάτω υλικά: προσθέστε τουλάχιστον 470ml νερό ή και περισσότερο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας στην υφή.

1-2 scoops RAW FUSION

1 ολόκληρο καρότο

Μισό αγγούρι

2 φύλλα σέλινο

1 χούφτα σπανάκι

3 χούφτες κόκκινα σταφύλια

1 μήλο

1 λεμόνι

3 κ.σ. σπόρους βρώμης

Τα μαχητικά αθλήματα διακυβεύουν κινδύνους οι οποίοι είναι ακόμα υψηλότεροι στις μικτές πολεμικές τέχνες. Σε τέτοια αθλήματα οι μαχητές θέλουν να πληγώσουν και να τραυματίσουν τον αντίπαλό τους! Επομένως κανένας δεν θα πρέπει να μένει εκτός παιχνιδιού. Η ένταση είναι ο βασικός παράγοντας για την παραγωγή αποτελεσμάτων στο γυμναστήριο. Εκεί, ο αθλητής και ο αθλούμενος προσπαθεί να καταρρίψει τα προσωπικά του ρεκόρ, επομένως θα χρειαστεί να αυξήσει την απόδοσή του και να βελτιώσει την ένταση στις προπονήσεις του και ΟΛΑ αυτά μαζί προσλαμβάνοντας περιορισμένες θερμίδες και υδατάνθρακες!

´Ως ανταγωνιστικός αθλητής θέλω να έχω σταθερή ενέργεια η οποία να διαρκεί από το ξεκίνημα της προπόνησής μου μέχρι και το τέλος της.

Το προϊόν FIERCE DOMINATION είναι το τέλειο προϊόν ειδικής διατροφής για πριν την προπόνηση που δίνει ισχύ στις προσπάθειές μου για αύξηση της μυϊκής μου δύναμης.ª

Για σταθερές και υψηλής έντασης συνεδρίες προπόνησης, έχετε στην διάθεσή σας το FIERCE DOMINATION, την δεύτερη φάση του συστήματος EXPLOSIVE POWER STACK της SAN. Αυτή η φόρμουλα για πριν την προπόνηση είναι σχεδιασμένη δυναμικά να παρέχει ενέργεια, να προκαλεί πλήρη διόγκωση στους μύες και να επιτυγχάνει γρήγορη μυϊκή ανάκαμψη. Επίσης, υποστηρίζει τον καθαρό μυϊκό ιστό, την μυϊκή δύναμη και την μυϊκή αντοχή.

Ουσιαστικά, το προϊόν FIERCE DOMINATION παρέχει 3 κύρια οφέλη στις αθλητικές επιδόσεις:

#1: Ενέργεια, Αυτοσυγκέντρωση & Αθλητική Επίδοση ñ περιέχει 8, υψηλών οκτανίων, θρεπτικά συστατικά τα οποία τροφοδοτούν τα κύτταρα για να έχουν αντοχή, δύναμη και ενέργεια.

#2: Διόγκωση Μυϊκών Κυττάρων - βοηθάει στην στήριξη της στεγνής μυϊκής όψης και κυρίως βελτιώνει την μυϊκή δύναμη. Ο μοναδικός συνδυασμός του από 6 μοριακά-βελτιστοποιημένα θρεπτικά συστατικά διόγκωσης των μυϊκών κυττάρων, αφομοιώνεται και απορροφάται εύκολα.

#3: Εξάλειψη και Παρεµπόδιση των Άχρηστων Συστατικών ñ ο συνδυασμός των θρεπτικών συστατικών του συμβάλλει στην εξάλειψη και παρεμπόδιση των αποβλήτων, των τοξινών και του σχηματισμού γαλακτικού οξέως που κάνουν τους μύες να καίγονται και την απόδοση να μειώνεται.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ FIERCE DOMINATION: 1 μεζούρα (=1δόση) πρίν την προπόνηση.

Δύναμη Μέσα Από Το Κατάλληλο Χρονικό Πλαίσιο

Όπως πολλοί άλλοι αθλητές, έτσι και ο Johny τα δίνει όλα στην προπόνησή του εις βάρος της ανάκαμψής του. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο αμέσως μετά την προπόνηση όπου το σώμα αντλεί τα θρεπτικά συστατικά σαν διψασμένο σφουγγάριî που έχει ξεραθεί από τον καλοκαιρινό ήλιο. Οι κορυφαίοι αθλητές σαν τον Johnny ξεπερνούν τα σωματικά τους όρια και πρέπει οπωσδήποτε και τάχιστα να ανακάμψουν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην επόμενη προπόνησή τους. Θα δείτε ότι, ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να ξεπεράσετε αυτήν την λεπτή γραμμή που χωρίζει την προπόνησή σας από την ανάκαμψη των μυών σας, είναι να δώσετε στο σώμα σας τα βασικά θρεπτικά συστατικά τις στιγμές που τα μυϊκά σας κύτταρα τα χρειάζονται περισσότερο. Για τον σκοπό αυτό ο Johny θα χρησιμοποιήσει τα επόμενα δυο προϊόντα ειδικής διατροφής του συστήματος EXPLOSIVE POWER STACK της SAN NUTRITION, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής του.

Το σύστημα ειδικής διατροφής EXPLOSIVE POWER STACK περιλαμβάνει επίσης και το προϊόν PH MODIFIED CREATINE, μια κρεατίνη που αποδίδει αυξήσεις στην μυϊκή δύναμη και ισχύ, η οποία είναι 100% αφομοιώσιμη, δεν προκαλεί κατακράτηση νερού και δεν χρειάζεται επιπλέον φόρτωση (υπερπλήρωση).

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ PH-MODFIED CREATINE: 2 κάψουλες αµέσως µετά την προπόνηση µε 1 ποτήρι νερό.

Η Εμβιομηχανική Κρεατίνη Παρέχει Πολλά Οφέλη

Η αποτελεσματικότητα της μονοϋδρικής κρεατίνης έχει περάσει πλέον σε νέο επίπεδο με την άφιξη της εμβιομηχανικής CreaSolve μεθόδου που χρησιμοποιείται στο προϊόν PH MODIFIED CREATINE. Είναι ανθεκτική στην υποβάθμιση από τα στομαχικά οξέα, επομένως ολόκληρη η ισχύς της μεταφέρεται κατευθείαν στον μυϊκό ιστό όπου και ενισχύει την μυϊκή δύναμη και το μυϊκό μέγεθος.

Το αποτέλεσμα είναι ότι απαιτείται μόλις το 1/5 της δόσης άλλων προϊόντων κρεατίνης. Όπως το διαβάσατε! Μια και μόνο κάψουλα είναι εξίσου αποτελεσματική όσο και ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού από σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης. Το προϊόν PH MODIFIED CREATINE παρέχει όλα τα πασίγνωστα οφέλη σε δύναμη και μυϊκό ιστό που παρέχει και η μονοϋδρική κρεατίνη, με την διαφορά ότι δεν έχει τα μειονεκτήματά της.

Η τέταρτη φάση του συστήματος ειδικής διατροφής EXPLOSIVE POWER STACK της SAN NUTRITION, περιλαμβάνει το προϊόν METAFORCE 5.0. Πρόκειται για ένα, 6-σταδίων, γρήγορο, ελεγχόμενο και πολύ-διασπειρώμενο πλέγμα πρωτεΐνης. Είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, χαμηλό σε υδατάνθρακες και μηδενικό σε ασπαρτάμη και ACE-K.

Η Ελεγχόμενη Απορρόφηση Πρωτεΐνης Παρέχει Συνεχή Μυϊκή Διάπλαση

Το METAFORCE 5.0 είναι ιδανικό όταν μένετε νηστικοί για αρκετές ώρες ή ενώ κοιμάστε και χρειάζεστε επειγόντως μια πηγή πρωτεΐνης που να αφομοιώνεται με αργό ρυθμό ούτως ώστε να θρέφει διαρκώς τον μυϊκό σας ιστό. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να επιλέξετε ανάμεσα σε μια γρήγορης αφομοίωσης και σε μια αργής αφομοίωσης πηγή πρωτεΐνης καθώς το METAFORCE 5.0 σας τα παρέχει όλα.

Η SPI-90 υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και η μικρο-διηθημένη συμπυκνωμένη πρωτεΐνη γάλακτος που περιέχει το προϊόν METAFORCE 5.0, διασφαλίζουν γρήγορη απορρόφηση εντός του κυκλοφορικού συστήματος, μεταφέροντας με ταχύ ρυθμό βασικά αναβολικά και μη-καταβολικά θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό σας.

Η βραδύτερης αφομοίωσης καζεΐνη (micellar casein), το καζεϊνικό άλας και η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος που περιέχονται στο METAFORCE 5.0, θρέφουν τους μύες για αρκετές ώρες μετά την λήψη τους και σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητά τους σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, έχετε μακροπρόθεσμη κάλυψη όλου του μυϊκού συστήματος που αγωνίζεστε για να χτίσετε. Παρέχει ένα ακριβές μίγμα από πρωτεΐνες γρήγορης και αργής αφομοίωσης για συνεχή μυϊκή διάπλαση.

Μόλις διαβάσετε το δυναμικό πρόγραμμα του Johny Hendricks, σίγουρα θα θελήσετε κιí εσείς να δοκιμάσετε το σύστημα ειδικής διατροφής EXPLOSIVE POWER STACK που παράγεται από την SAN NUTRITION. Ο Johnny το συνιστά ανεπιφύλακτα!

Μόλις τα προϊόντα RAW FUSION, FIERCE DOMINATION, PH MODIFIED CREATINE και METAFORCE συνδυαστούν όπως ακριβώς είναι στο σύστημα ειδικής διατροφής EXPLOSIVE POWER STACK της SAN NUTRITION, αποδίδουν βέλτιστη ενέργεια, ανάπτυξη εκρηκτικής ισχύος, μυϊκή ανάκαμψη, καθαρό μυϊκό ιστό και δύναμη. Το σύστημα EXPOSIVE POWER STACK θα το βρείτε διαθέσιμο στα καταστήματα BODYBUILDING CLUB και στο www.bbclub.gr.


Newsletter Newsletter