ΜΠΑΣΚΕΤ


Το μπάσκετ δεν είναι μόνο προπόνηση τακτικής και χιλιάδες σούτ απο μακρυνή και μέση απόσταση ή απο τη γραμμή των ελευθέρων βολών.Είναι ένα πολυσύνθετο άθλημα που χαρακτηρίζεται απο τη σωματική επαφή,την ευκινησία,την αλτικότητα,την έκρηξη,την ταχύτητα,τη διάρκεια και την αντοχή.Το μπάσκετ απαιτεί υψηλή αερόβια και αναερόβια ικανότητα και ο αθλητής θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος τόσο στην προπόνηση όσο και στον αγώνα.Το πιο βασικό όμως είναι να μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες υψηλής σωματικής κόπωσης όπου τα χέρια ’’βαραίνουν’’και χάνονται κρίσιμα και καθοριστικά για την έκβαση ενός αγώνα σούτ.Τα σουτ αυτά δεν χάνονται απο λάθος τεχνική ή ανεπαρκή εξάσκηση αλλά απο έλλειψη ενέργειας και αυξημένη κόπωση.Eκεί χρειάζεσαι βοήθεια,χρειάζεσαι...


FIERCE DOMINATION

H καφεΐνη που περιέχει το προεξασκητικό αυτό συμπλήρωμα ασυναγώνιστης ποιότητας είναι τόση ώστε να μπορεί να αυξήσει τα ενεργειακά επίπεδα και να βελτιώσει την απόδοση , χωρίς να προκαλεί υπερδιέγερση και απότομη αύξηση των καρδιακών παλμών του αθλητή. Περιέχει αγματίνη, ένα πολύ ισχυρό παράγωγο της αργινίνης, το οποίο αυξάνει την αιμάτωση και την οξυγόνωση του οργανισμού, ανεβάζοντας την απόδοση. Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος υποστηρίζεται απο τη δράση της l-κιτρουλίνης και της l-καρνιτίνης.Ο συνδυασμός καφεΐνης, τυροσίνης, ακετυλοχολίνης, ταυρίνης και θειανίνης αυξάνει την διαύγεια, την εγρήγορση και την εκρηκτικότητα του αθλητή , ώστε την κρίσιμη στιγμή και όταν τα χέρια ’’βαραίνουν’, να πάρει τη σωστή απόφαση, να βρεί με την κατάλληλη πάσα τον αμαρκάριστο συμπαίκτη , να έχει τα απαραίτητα ενεργειακά αποθέματα για να πάρει το τελευταίο κρίσιμο σουτ, εκείνο που θα καθορίσει τον τελικό νικητή!


ΜUTANT BCAA 9,7 


Πολλές φορές τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ότι φαντάζεται κάποιος και αυτό ισχύει και στον αθλητισμό. Κάθε αθλητής που γυμνάζεται εντατικά χάνει τεράστιες ποσότητες ηλεκτρολυτών και αμινοξέων,με αποτέλεσμα να μειώνεται η αντοχή και να αυξάνεται η σωματική θερμοκρασία. Το MUTANT BCAA 9,7 περιέχει 8 βασικούς ηλεκτρολύτες που αναπληρώνουν ταχύτατα εκείνους που χάνονται με την έντονη εφίδρωση. Το αποτέλεσμα είναι η επανενυδάτωση του οργανισμού, η παρεμπόδιση αύξησης της σωματικής θερμοκρασίας και η διατήρηση της απόδοσης σε υψηλά επίπεδα. Η τροφοδότηση του οργανισμού με τα αμινοξέα διακλαδιζόμενης αλυσίδας bcaa και η προσθήκη επιπλέον συμπληρωματικών αμινοξέων, ενισχύει τη μυική και σωματική αντοχή, επιτρέποντας στον αθλητή να είναι περισσότερο ανθεκτικός στην έντονη σωματική επαφή και στα συνεχή άλματα. Αυτό μεταφράζεται σε καλύτερες θέσεις μέσα στη ρακέτα, περισσότερα ριμπάουντ, καλύτερα σκρίν και μπλόκ άουτ. Υπάρχει κάποιος μπασκετμπολίστας που δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο? Σίγουρα κανείς!


Newsletter Newsletter